Business — February 8, 2016 at 12:27 pm

XAPT Solutions şi-a schimbat sediul

by

dscf5108XAPT Solutions, partener Microsoft, furnizor al soluţiilor de business Microsoft Dynamics ERP, s-a mutat într-un sediu nou.

„Anul acesta ne-am marit echipa. Angajarile, proces ce se afla in derulare si va continua pana la finalul acestui an, au generat necesitatea unui spatiu mai mare in care sa ne desfasuram activitatea. Astfel, ne vom continua activitatea în centrul Bucureştiului, clădirea nefiind departe de vechiul sediu, însă într-un spaţiu personalizat, mai încăpător”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

„Mutarea a fost şi momentul finalizării procesului de office rebranding, început anul trecut. Am adaptat mediul ambiental la valorile brandului şi am creat spaţii de recreere atât de importante nouă, echipei. Cea mai importantă realizare este faptul că acest spaţiu ni se potriveşte, ne regăsim în el şi ne inspiră”, a continuatAnca Lăzărescu, Sales Director XAPT Solutions.

XAPT Solutions face parte din XAPT Group, clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și parteneri în multe alte țări.

În România, XAPT Solutions are o experienţă de 18 ani, concretizată azi în peste 160 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.