Cloud Computing / Edge — February 9, 2016 at 2:20 pm

Actualizari semnificative la Oracle HCM Cloud

by

oracle-hcm-cloudParte din aplicaţia Oracle Cloud Release 10, cea mai recentă versiune lansată de Oracle HCM Cloud ajută organizaţiile să sprijine o forţă de muncă digitală din ce în ce mai globală printr-o serie soluţii noi şi îmbunătăţite, incluzând: mediul de lucru work-life, optimizarea forţei de muncă, managementul de poziţie, managementul performanţei, toate alimentate de o experienţă de utilizator captivantă.

Organizaţiile sunt nevoite să regândească felul în care departamentele lor de resurse umane funcţionează, deoarece tehnologiile digitale schimbă fiecare aspect al modului în care o companie se raportează la angajaţii săi. Pentru a integra aceste schimbări şi pentru a crea o valoare reală de afaceri, organizaţiile de resurse umane au nevoie de o strategie de resurse umane modernă şi de aptitudini stragice care pot satisface așteptările tot mai mari ale angajaţilor. Tehnologiile moderne de resurse umane pot sprijini acest proces de tranziţie prin colaborări, prin optimizarea managementului aptitudinilor, oferind perspective complete angajaţilor, creșterea eficienței operaţionale şi prin oferirea de suport pentru ca angajaţii să se poată conecta pe orice dispozitiv.

Prin Oracle Applications Cloud Release 10, Oracle HCM Cloud mai introduce şi capabilităţi de analiză îmbunătățite, care furnizează experţilor HR şi liderilor de branşă răspunsuri la cele mai importante întrebări de business, inclusiv evaluarea lipsei competenţelor cheie cauzate de proiecții de pensionare și evaluarea unor programe de formare și de dezvoltare împotriva rezultatelor efective de afaceri. În cea mai recentă versiune, Oracle HCM Cloud adaugă capacitatea de a combina datele departamentului de resurse umane din mai multe surse de date, într-o imagine cuprinzătoare, ce poate fi partajată în cadrul companiei pentru o evaluare, coordonare şi planificare a forței de muncă. Aceste perspective pot fi ușor adăugate în briefing-uri mobile pentru administratorii companiei printr-o interfaţă de tipul drag and drop, rapidă şi intuitivă.

Noua versiune a Oracle Cloud HCM le permite, de asemenea, organizațiilor să îşi sporească eficiența operațională. O nouă soluție de telefonie mobilă pentru evaluările de performanță permite directorilor de resurse umane să ofere feedback mai rapid și mai eficient tuturor angajaţilor. În plus, îmbunătățirea capacităţilor de optimizare a forței de muncă ajută companiile globale să ofere asistenţă birourilor locale. De exemplu, un calendar de vacanţă extins pentru filialele unei companii ajută departamentul de resurse umane să urmărească când şi care sunt birourile închise pentru sărbători legale. Creșterea capacităților de gestionare a plăţii salariilor și funcționalitatea specifică industriei, toate conduc spre eficiența operațională.