Internet/Telecom — February 9, 2016 at 6:53 pm

Blog dedicat tehnologiei în avocatură

by

hitechSoftVenture a lansat blogul www.hitechlawyer.ro care dezbate prin articolele sale modul în care tehnologia poate susține activitatea unei firme de avocatură.

Blogul își propune să abordeze problemele concrete de IT cu care se confruntă avocații, să propună soluții practice la situațiile specifice din domeniu și să ofere explicații cu privire la diverse noțiuni tehnice folosite din ce în ce mai des în avocatură. Blogul va fi primul pas în consolidarea unei comunități virtuale care dialoghează permanent și schimbă informații relevante privind tehnologia în domeniul avocaturii.

SoftVenture și Connsys Solutions asigură un pachet extins de servicii care include atât soluții software pentru managementul activității specifice avocaților, cât și servicii de securitate a datelor, acces remote la fișiere, arhivare, administrarea infrastructurii hardware și alte servicii de suport tehnic specializat. Toate aceste subiecte vor fi de altfel dezbatute și pe blogul www.hitechlawyer.ro, fiind detaliate prin exemple practice.