Internet/Telecom — February 9, 2016 at 7:43 pm

Claus Web ofera domenii .eu ieftine

by

euSunteți interesat ca produsele și serviciile dumneavoastră să conteze atunci când consumatorii fac o alegere? O prezență eficientă în mediul online este cea mai bună unealtă pentru afacerea dumneavoastră. Iar cel mai indicat domeniu este cel de tip .eu.

Care sunt avantajele unui domeniu .eu?
1. Afacerea dumneavoastră devine vizibilă și accesibilă utilizatorilor din întreaga lume.
2. Indiferent de tipul afacerii dumneavoastră, piața de desfacere va crește.
3. Inspirați încredere, deoarece un domeniu.eu reprezintă o entitate legală recunoscută de UE, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.
4. Veți avea un avantaj în fața competitorilor de talie internațională, deoarece doar entitățile fizice sau juridice care locuiesc sau își desfășoară activitatea într-o țară membră a UE pot să înregistreze acest tip de domeniu.
5. Un domeniu cu extensia .eu poate fi promovat la fel de bine și usor în Google ca un domeniu .ro sau un domeniu .com.

În afară de aceste beneficii, Claus Web vine cu ceva în plus, doarece are o ofertă nouă, special gândită pentru a aduce un bonus clienților săi. La achiziționarea unui domeniu .eu cu găzduire, prețul este de 3.9 €/an, iar fără hosting ajunge doar la 5.9 €/an.

Claus Web este o firmă de hosting, care are o tradiție de peste 10 ani pe piața românească, iar ȋn prezent deține peste 60 de servere proprii și reprezintă 10.000 de clienți din toată lumea.