Internet/Telecom — February 9, 2016 at 6:56 pm

Orange susține elevii olimpici prin oferta de nota 10

by

prepay-easter-newsroom1În spatele fiecărui olimpic stau mii de ore de lucru, de exerciţii, de greşeli şi de reuşite. Primăvara aceasta, Orange PrePay lansează oferta de nota 10 și îi invită pe clienți să-i cunoască şi să-i susțină alături de companie pe elevii olimpici la matematică. Prin acest program, Orange răsplăteşte 43 de elevi de clasa a IX-a, care au obţinut cel mai mare punctaj la Olimpiada de matematică, etapa judeţeană.

Pentru fiecare opțiune Star activată până pe 30 iunie 2015, Orange alocă o contribuție în fondul de susținere a elevilor olimpici, echivalentă cu 5% din contravaloarea creditului necesar activării opţiunii. Suma minimă garantată de Orange pentru fondul de susţinere a tuturor elevilor este de 26.000 de euro, valoare care poate creşte în funcţie de numărul de opţiuni activate până la maxim 150.000 de euro în total, respectiv maxim 50.000 de euro lunar. Contribuţiile alocate nu sunt reţinute din creditul necesar pentru activarea opţiunilor şi vor fi oferite elevilor la finalul campaniei.

Pe www.orange.ro/performanta clienții îi pot cunoaște pe cei peste 40 de elevi olimpici și pot vedea fondul alocat de Orange pentru opțiunile Star deja activate. Tot aici pot afla mai multe detalii despre oferta de nota 10 și pot alege opțiunea pentru numărul lor Orange PrePay.