Cloud Computing / Edge — February 9, 2016 at 2:25 pm

Planificarea resurselor companiei cu soluția Ymens ERP Powered by SoftOne

by

Male hand over gray background connecting cable to the cloudYmens, primul broker de cloud din România, anunță lansarea Ymens ERP, o soluție matură și sigură de planificare a resurselor întreprinderii care are la bază tehnologii dezvoltate de SoftOne, companie de ERP și servicii de cloud.

Prin parteneriatul strategic anunțat recent de cele două companii, Ymens își propune să genereze mai mult de 15% din cifra de afaceri a companiei pentru 2016 prin noua soluție ERP dedicată companiilor mijlocii și mari din România.
Piața soluțiilor ERP din România își continuă creșterea, fiind estimată să atingă 106 milioane de euro în acest an, conform specialiștilor din domeniu1. Principala tendință observată în industrie este trecerea companiilor de la aplicații dezvoltate intern la soluții ERP (Enterprise Resource Planning) avansate, bazate pe tehnologia cloud și validate în piață prin numeroase proiecte de succes la nivel național sau internațional.

ymens“Planificarea eficientă a resurselor întreprinderii a devenit una dintre cele mai importante priorități pentru companiile din România în ultimii ani. Trei din cinci clienți sunt interesați să adopte o soluție ERP care într-adevăr le poate accelera operațiunile și le poate oferi noi moduri de a-și crește eficiența. Vedem deja că piața favorizează acele sisteme care s-au dovedit a fi de încredere, accesibile și susținute de servicii cu valoare adăugată, capabile să aibă un impact important asupra succesului oricărui proiect ERP. Suntem dedicați în a oferi clienților noștri o soluție ERP personalizată nevoilor lor de business, care vine cu funcționalități web și mobile superioare și care și-a dovedit deja capacitatea de a susține o creștere de peste 30% a productivității afacerilor pentru utilizatorii săi”, a declarat Alina Georgescu, Director de Vânzări în cadrul Ymens.


Ymens ERP Powered by SoftOne 
oferă companiilor o vizibilitate completă asupra afacerii și contribuie la accelerarea procesului de decizie prin intermediul informațiilor clare și precise disponibile în timp real. În plus, soluția simplifică procesele și operațiunile, asigurând în același timp un nivel ridicat de securitate și disponibilitate. Astfel, companiile își pot optimiza costurile operaționale și administrative, pot deveni mai eficiente și pot câștiga timp prin standardizarea informațiilor la nivelul companiei.

“Suntem foarte încrezători în parteneriatul cu Ymens pentru că aduce soluția noastră inovatoare Cloud ERP mai aproape de clienți. Prin această colaborare, ne extindem rețeaua de parteneri cu un jucător local strategic din piața de cloud și creștem numărul de companii românești ce vor beneficia de eficiență și competitivitate. Suntem bucuroși că soluția noastră ERP a fost inclusă în portofoliul Ymens, ca parte a strategiei ambelor companii de a oferi servicii peformante și cele mai bune aplicatii de business”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Soluția de business în cloud Ymens ERP Powered by SoftOne reprezintă un punct de control unic pentru toate procesele companiei, oferind utilizatorilor agilitatea și flexibilitatea de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi în industriile în care își desfășoară activitatea. Lansarea noii soluții ERP din portfoliul cloud al companiei Ymens, parte a grupului Teamnet, are loc în contextul unei piețe regionale dinamice, cu potențial ridicat de creștere în anii următori. Aproximativ o treime dintre companiile din Uniunea Europeană folosesc o soluție ERP, conform datelor Eurostat din 2014, cu 10 puncte procentuale mai mult comparativ cu anul 2010. România se aliniază acestor tendințe, studiile indicând o creștere cu 20% a investițiilor în soluții ERP la nivelul anului trecut.