Internet/Telecom — February 9, 2016 at 7:44 pm

RCS & RDS, MasterCard si EuPlatesc.ro incurajeaza plata facturii online

by

aead8be3-1a89-44b6-afff-2f08fadf5d53RCS & RDS impreuna cu MasterCard si procesatorul de plati EuPlatesc.ro lanseaza o campanie de stimulare a platilor cu cardul pe site-ul operatorului de telecomunicatii, in care ofera premii in valoare de peste 63.000 lei. In cadrul campaniei, clientii RCS & RDS pot beneficia de un discount de 5% (maxim 8 lei, TVA inclus) daca isi achita factura, pentru prima data, prin intermediul cardului lor MasterCard sau Maestro, in Contul meu Digi. Mai mult, fiecare tranzactie cu cardul MasterCard sau Maestro, realizata pe durata campaniei prin intermediul platformei, este inscrisa automat in tragerea la sorti care le poate aduce castigatorilor unul dintre cele 45 de smartphone-uri puse in joc.

In plus, RCS & RDS a integrat serviciul de acceptare MasterPass in cadrul aplicatiei sale, implementarea tehnica fiind realizata cu ajutorul procesatorului de plati EuPlatesc.ro. Astfel, plata serviciilor va putea fi efectuata prin simpla apasare a butonului “Cumpara cu MasterPass”. Prin aceasta implementare, RCS & RDS devine prima companie de telecomunicatii care ofera clientilor sai posibilitatea de a utiliza platforma digitala MasterPass la achitarea platilor online.

„Platile electronice au intrat intr-o etapa de dezvoltare accelerata, din ce in ce mai multi consumatori optand sa isi achite facturile online cu cardul,” a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.