Hardware — February 11, 2016 at 8:18 pm

ADATA extinde gama de produse Apple Series

by

e38090adatae38091apple-series-product-images-left-to-right-i-memory-sd-card-i-memory-ue710-flash-drive-uc350-type-c-otg-dual-connector-flash-drive

ADATA, producător de module DRAM și produse NAND flash, a anuntat o mutare strategica in planurile companiei printr-o implicare sustinuta in privinta investitiilor catre dezvoltarea de produse Apple compatibile.

Acest anunt coincide cu lansarea a trei noi produse ADATA pentru dispositive Apple: i-Memory UE710 USB 3.0 Flash drive, i-Memory SD Card si UC350 Type-C USB 3.1 OTG Flash drive. ADATA a dezvoltat câteva patente care se regasesc in tehnologiile de dezvoltare ale produselor compatibile Apple și continuă dezvoltarea și cercetarea în acest sens. Cele mai relevante direcții sunt extinderea capabilităților de stocare, încărcarea rapidă a dispozitivelor și produse care pun în valoare conectica proprietară Apple Lightning și USB Type-C.

i-Memory UE710 Flash Drive: Acces la conținut în orice moment
Stick-ul de memorie UE710 USB 3.0 dispune de un design cu conector dublu, ce combină tehnologiile Apple Lightning și USB 3.0. De asemenea, oferă transferuri de date rapide și opțiuni de back-up pentru dispozitive mobile Apple cum ar fi iPhone, iPad și iPod Touch, si sisteme de operare Mac sau Windows. UE710 asigură cea mai bună soluție pentru extinderea capacității de stocare ale echipementelor Apple ce nu au suport pentru carduri de memorie. UE710 este compatibil cu 40 de tipuri de fișiere, inclusiv fisiere Ultra HD 4K video și fotografii RAW.

i-Memory SD Card: Cel mai ușor dispozitiv de stocare SSD-Like de pe piață
Cardul i-Memory SD a fost creat exclusiv pentru MacBook Air, folosind aceleași tehnologii MLC Flash memory regăsite la SSD-urile ADATA. Extrem de ușor și portabil, i-Memory SD Card se comportă ca un disc de extensie foarte rapid, fiind foarte asemănător cu un SSD.