Hardware — February 11, 2016 at 4:26 pm

ADATA face o declaratie de stil prin lansarea modeului UC340

by

uc340_bluered-01Noul flash drive UC340 beneficiază de un exterior plăcut la atingere, cu un finisaj lucios si linii geometrice atent desenate ce îi oferă un stil aparte. Datorită acestor caracteristici, UC340 poate fi purtat cu usurinţă folosind un strap, în poșetă sau la chei, in funcţie de preferinţele utilizatorului. Cu o conexiune SuperSpeed USB 3.0, se pot transfera până la 256GB de date în câteva secunde. Doar apăsaţi pe partea colorată pentru a extinde conectorul, apăsaţi din nou pentru a îl retrage.

UC340 este o dovadă a eleganţei provenită din geometrie. Mai multe sectoare triunghiulare pe carcasă complementează un corp colorat translucid. Nu vorbim deci, de o simplă unitate de stocare ci de o armonie între performanţă si sobrietatea stilului clasic. Fără un capac care sa dea batăi de cap, UC340 este practic si util..

UC340 este disponibil în mai multe versiuni ce variază în funcţie de capacitatea de stocare între 16 GB şi 256 GB, si prezintă ca standard un conector USB 3.0 SuperSpeed de înaltă performanţă. Cu viteze de citire si scriere de până la 200/120 MB/s, vă puteţi bucura de transferuri rapide şi implicit, timp caştigat. Cu flash drive-ul ADATA puteţi beneficia de un echilibru între practicabilitate si eleganţă, de neegalat. Adiţional, utilizatorii unităţilor de stocare ADATA beneficiază gratuit de software-urile “UFDtoGO” şi “OStoGO”, dar şi de o garanţie pe viaţă ce sprijină mobilitatea si utilitatea.