Hardware — February 11, 2016 at 8:18 pm

ASRock Beebox N3150 şi N3050 disponibile pe rafturile magazinelor, la un pret imbatabil

by

untitledCu un design de invidiat si o volumetrie de doar 0.6L, ASRock Beebox este un mini PC de tip NUC ideal pentru cei ce caută un HTPC, un PC de birou sau o unitate de procesare destinată industriei digital signage.

De astăzi, ASRock oferă si o variantă îmbunătăţită a modelului Beebox, ce vine alimentată de un procesor Intel quad core N3150 SoC, un SSD eMMC de 32GB, şi o licentă Windows® 10 Home Edition 64-bit. Deşi este un PC ultra-compact, ASRock Beebox oferă totuşi şi câteva opţiuni de upgrade, utilizatorii având posibilitatea de a extinde memoria RAM până la un maxim de 16GB DDR3, sau de a maximiza spaţiul de stocare prin montarea unui hard disk de 2TB. Pe lângă versiunile precedente(negru, alb şi auriu), Beebox va fi de acum disponibil si pe argintiu.

Beebox este primul mini PC din lume ce oferă în dotare un port USB 3.1 Type-C. Este de asemenea singurul NUC ce suportă trei monitoare, decodare H.265 şi redare 4K, având în dotare două porturi HDMI, un DisplayPort şi un design dual channel pentru memoria RAM. Sistemul are un consum redus de energie şi este aproape silenţios, mai ales atunci când se activează modul ECO.

Urmăreşte filmuleţul din link-ul de mai jos, pentru a afla ce poate face ASRock Beebox atunci când este legat la o consolă Xbox One, un televizor de 88” şi un sistem audio performant.