Hardware — February 11, 2016 at 8:05 pm

Datalogic lanseaza cititorul de coduri de bare Heron™ HD3430 2D

by

datalogicCititorul de coduri de bare Heron ™ HD3430 2D prezinta o eleganta si o tehnologie avansata, pentru magazinele moderne.

Cititorul de coduri de bare propune un look de fibra de carbon, cu varianta pe argintiu ca optiune, ce pune accentul pe liniile curbate. Acesta ofera, de asemenea, posibilitatea de a incorpora brandul companiei: se poate adauga logo-ul companiei pe capacul superior, integrat cu raspuns audio si video, pentru a intari valoarea brandului clientului.

Seria de cititoare Heron™ HD3430 2D reprezinta solutia Datalogic pentru clientii care au nevoie de o solutie eficienta pentru citirea codurilor de bare fara a sacrifica calitatea si performanta citirii.

Cititorul de coduri de bare datalogic Heron™ HD3430 2D ofera garantia citirii cu o performanta excelenta, citeste aproape toate codurile de bare, inclusiv codurile deteriorate sau slab imprimate.

Principalele caracteristici ale cititorului de coduri de bare Heron ™ HD3430 2D:
· Performanta de citire remarcabila a codurilor 1D/2D si toleranta la miscare
· Unghi de scanare larg
· Green spot pentru o citire buna a feedback-ului
· Compact si multi-pozitie
· Comutare automata intre operatiunile portabile si hands-free

Proiectate pentru magazine de haine, cosmetice, bijuterii, parfumuri, duty-free, companii de asigurari si banci, scannerele Heron ™ HD3430 2D livreaza cea mai buna performanta intr-o gama larga de conditii de operare specifice de business.

Tehnologia de varf, combinata cu experienta si cunostintele specialistilor RBC in acest domeniu, asigura trasabilitatea produselor si permit optimizarea proceselor operationale ale clientilor.