Hardware — February 11, 2016 at 5:58 pm

Dimensionare volumetrica si cantarire cu sistemul DWS 510/520 de la Bizerba

by

bizerba-1Special conceput pentru o capacitate de productie mica si mijlocie, de pana la 500 de pachete pe ora, sistemul de scanare DWS static genereaza coduri de bare, volum si greutate intr-un singur pas, oferind toate datele relevante pentru determinarea cheltuielilor adiacente transportului de marfa.

Cu DWS static toate datele relevante de cost de transport pot fi inregistrate printr-o simpla apasare a unui buton. Aparatul cuprinde sistemul de masurare a volumului VMS 510/520, testat cu succes deja, un cantar static si un scanner de coduri de bare pentru a citi informatiile. Toate componentele sunt integrate într-un mecanism robust. Sistemul este gata de functionare dupa cateva minute. Pentru inregistrarea datelor ERP sunt necesare sisteme verificate.

Zona de utilizare: DWS 510 static – pentru produsele cubice; DWS 520 static – pentru produsele cu forme diverse; debite mici si mijlocii, de pana la 500 de pachete pe ora; inregistrare completa de date (volum, greutate, identificare).

Printre beneficiile pe care trebuie sa le mentionam sunt determinarea de coduri de bare, volum si greutate printr-o singura apasare de buton; DWS 510 static pentru produsele rectangulare si DWS 520 static pentru produsele cu forma diversa; cantarire intre intervale de 30 kg / 10 g si 60 kg / 20 g, in standardele impuse de Organizatia Internationala pentru Metrologie; numar de identificare de intrare prin cod de bare sau interfata.