Hardware — February 11, 2016 at 5:18 pm

Huawei P8, un smartphone revoluționar

by

huawei-p8Huawei Huawei P8 este mixul perfect între tehnologie, design și caracteristici revoluționare ale camerei foto în condiții de iluminare scăzută.

Noul model este dotat cu un procesor Kirin 930 octa-core, are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principală de 13MP, cu cel mai bun stabilizator optic al imaginii din industrie, de până la 1,2°, integrează primul senzor RGBW în patru culori.

Funcția “Search phone by voice”, integrată în telefon, le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.
Odată ce telefonul a identificat și s-a conectat cu un device Bluetooth, precum Huawei TalkBand B2, acesta poate fi deblocat automat fără a introduce o parolă.
Cu un ecran opțional E-ink, amplasat pe spatele telefonului, se poate face trecerea la funcționalitatea unui eBook în câteva secunde.
Telefonul are o grosime de doar 6,4 mm și integrează o baterie de 2600 mAh.
Device-urile cu tehnologia Signal+ au o rată îmbuntățită de conectare a apelurilor chiar și atunci când utilizatorii se află într-un tren cu o viteză de până la 300 km/h.

Huawei P8 va fi disponibil în patru opțiuni de culoare (argintiu, auriu, negru și gri.în două versiuni) și două versiuni: versiunea premium si versiunea standard.