Hardware — February 11, 2016 at 6:44 pm

Incarcati cu stil – ADATA lightning cable

by

adataADATA® anunță noua serie de cabluri Sync & Charge Lightning certificată Apple MFi pentru iPhone, iPad și iPod. Cablurile lungi de 100-cm sunt proiectate pentru o rezisteță sporită și suportă curenți de încărcare de 2,4A diminuând astfel timpii de încărcare ai bateriei. Mai mult, acestea sunt izolate pentru a elimina interferențele electromagnetice, ADATA oferind o versiune 2-în-1 ce combină interfețele Lightining și microUSB.

Certificare MFi și aspect elegant

Cablurile Sync & Charge Lightning sunt inscripționate oficial “Made for iPhone/iPod/iPad”, ceea ce înseamnă că sunt testate pe dispozitivele Apple pentru a asigura eficiența și fiabilitatea sincronizării datelor cross-device dar și a încărcarii bateriei. Cablurile sunt disponibile în mai multe culori pentru ca utilizatorii să aibă de unde alege. Acestea vin pe negru, alb, albastru, roz, auriu, argintiu și titanium. Versiunea 2-în-1 este disponibilă doar pe alb. Varietatea de culori permite utilizatorilor să își aleagă propriul stil.

Materiale de calitate la Exterior și în Interior
Cablurile Sync & Charge Lightning sunt realizate din cupru cositorit de 24AWG (American Wire Gauge) ce suportă curenți de 2,4A. Acest lucru permite încărcarea rapidă a dispozitivelor economisind astfel timp și mărind eficiența. Materialele premium au fost folosite și în realizarea exteriorului, folosind construcția multi-strat pentru a minimiza interferența electromagnetică (EMI) dar și alte emisii dăunătoare. Cablurile sunt foarte elastice și pot fi împăturite fără probleme, fapt ce le extinde durata de viață.

Opțiunea Extra-convenabilă 2-în-1
Versiunea albă 2-în-1 include un adaptor microUSB integrat ce permite folosirea cablului atât pentru dispozitivele Apple cât și pentru cele compatibile Android, aducând astfel design-ul elegant și meticulozitatea specifică ADATA unui public mai larg.