Retail / Horeca — February 11, 2016 at 8:44 pm

Noua oportunitate RBC: Reverse Vending Machine de la Wincor Nixdorf

by

rbcSistemele de reverse vending ofera o metoda automata de colectare, sortare si reutilizare a ambalajelor de bauturi. Pentru ca solutiile de reverse vending reprezinta o oportunitate pe care retailerii o rateaza, ne-am intrebat: cum am putea veni in intampinarea acestora, astfel incat sa generam vanzari?

Raspunsul este Revendo 9020: are capacitatea si optiunile complete de reverse vending pe care le necesita marile magazine. Revendo 9020 permite procesarea unui volum mare de recipiente din sticla, doze de aluminiu si PET-uri, in timp ce comunica cu clientii prin emiterea de cupoane, oferte de loializare si reclame customizate.

Datorita componentelor de ultima ora de scanare 3D stereovision, partea din fata a solutiei este foarte compacta. In plus, folosind metode eficiente energetic, Revendo 9020 permite instalarea unor solutii de reverse vending in-store complete si cost-effective.


Beneficiile de business
, pe scurt, sunt:
– O configuratie “prin perete”, ce optimizeaza spatiul din back-office
– Integrarea perfecta cu orice sistem pentru o experienta de vanzare completa
– Reduce necesarul de energie, avand o constructie eficienta din punct de vedere energetic
– Minimizeaza munca manuala si reduce costurile prin folosirea compactoarelor de mare capacitate, pentru a mari durata dintre intervalele de golire
– Mareste viteza de adaptare a clientilor prin intermediul unui ecran tactil intuitiv.

Mai multe detalii puteti gasi aici.