Hardware — February 11, 2016 at 8:51 pm

Noua seria de proiectoare LG Minibeam – portabile, elegante, perfecte pentru iubitorii de filme

by

pw1000_ph550_pw1500In cel de al 7-lea an consecutiv ca lider al pieței de proiectoare LEDi, LG Electronics (LG) consolidează seria de proiectoare Minibeam in cadrul CES 2016 prin lansarea de noi modele. Cele trei noi proiectoare din gama Minibeam (modelele PH550, PW1000, PW1500) dispun de funcții Bluetooth și Wi-Fi pentru libertate de mișcare fără precedent. Având la bază design-ul modelelor anterioare din seria Minibeam, noile dispozitive sunt mai subțiri pentru portabilitate extinsă.

Noul PH550 elimină nevoia conectării prin cabluri mulțumită conceptului triple wire-free connectivity, o premieră pentru lumea proiectoarelor. Ce presupune acest lucru? Utilizatorii pot trimite conținut către proiector de la un smartphone sau tabletă utilizând rețeaua Wi-Fi, pot conecta sistemul audio prin Bluetooth și pot sta deconectați de la rețeaua de curent până la 2,5 ore timp de funcționare, mulțumită acumulatorilor interni. Nici un alt proiector de pe piață nu oferă funcții similare la momentul actual. Și, la dimensiuni mai mici decât o jumătate de foaie A4, PH550 la 550 lumeni este cel mai luminos proiector din toată gama de proiectoare LG, alimentate cu baterie.

Câștigător al CES 2016 Innovation Award, versatilul PF1000U este unic prin abilitățile sale de a proiecta imagini cu diagonala de 100-inch poziționat la o distanță de doar 38cm față de perete sau ecran. Utilizatorii nu mai trebuie să elibereze suprafețe mari pentru a putea face loc instalării, evitând asfel momentele neplăcute in care persoanele trec prin fața proiectorului. PF1000U este primul proiector UST (ultra short throw) ce cântărește sub 2kg ii. În ciuda dimensiunilor de invidiat, PF1000U asigură o luminozitate de 1,000 lumeni, consumând doar o treime din energia consumată de produsele concurente.

Pentru utilizatorii care pun preț pe claritate, noul PW1500 este capabil sa afișeze imagini la un incredibil 1,500 lumeni, cel mai luminous model din întreaga serie de proiectoare LG Minibeam. Perfect pentru orice tip de aplicație, de la slide-show până la filme la calitate de cinematograf, PW1500 este proiectorul ideal pentru consumatorii de conținut extrem de variat.