Hardware — February 11, 2016 at 6:11 pm

Noul HTC ONE M9+

by

htc-one-m9plusHTC One M9+ preia designul integral metalic specific HTC și îl îmbină cu un ecran 2K de 5.2” cu noua funcție de securitate Fingerprint și HTC BoomSound cu sunet surround Dolby Audio™. Noua funcție îmbunătățită Duo Camera promite fotografii de calibru profesionist, cu detalii clare, la cel mai înalt nivel de calitate și flexibilitate. Totodată, capacitatea de stocare generoasă microSD de 128 GB permite stocarea în siguranță a celor mai frumoase amintiri ale utilizatorilor, pe care aceștia le pot lua cu ei oriunde.

Camerele foto ale HTC One M9+ sunt concepute pentru a surprinde fiecare moment la o calitate uimitoare, permițând oricând retrăirea acelor momente.
Funcția UFocus™ măsoară adâncimea pentru captarea informațiilor detaliate dintr-o imagine și selectarea punctului de focalizare după realizarea pozei, dând astfel utilizatorului posibilitatea de a crea portrete la nivel profesionist. Dimension Plus™ prezintă o perspectivă unică asupra fotografiilor, acestea putând fi vizualizate dintr-un unghi diferit prin simpla înclinare a ecranului, iar utilizatorul poate demonstra experiența 3D, spre încântarea familiei și prietenilor.

HTC One M9+ surprinde optim cadrele în condiții de lumină slabă, datorită noului modul îmbunătățit de cameră frontală HTC UltraPixel™. Astfel, camera selfie cu expunere automată dinamică permite realizarea de autoportrete mai clare, mai naturale și mai echilibrate, în orice condiții de lumină.

HTC One M9+ dispune de Duo Camera de 20 de megapixeli, care accentuează fiecare detaliu, permițând astfel obținerea unor fotografii clare și a videoclipurilor la rezoluție 4K. Pentru o protecție ridicată împotriva zgârieturilor, obiectivul de pe HTC One M9+ este dotat cu o lentilă din safir, iar calitatea fotografiilor și a clipurilor video va rămâne la același standard de calitate ca în prima zi.

O întreagă gamă de efecte noi de editare, incluzând Shapes, Prismatic și Elements, permit utilizatorului să adauge puțină măiestrie fiecărei fotografii. Cu aplicația Zoe™ se pot crea automat clipuri video, adăugând apoi muzica preferată și oferind prietenilor posibilitatea de a completa colecția cu propriile fotografii, pentru a sărbători și împărtăși fiecare moment.

Noua galerie foto HTC One Gallery caută imediat prin întreaga bibliotecă de imagini, vizualizând fotografiile salvate pe smartphone, pe rețelele de socializare și pe anumite platforme de cloud. Galeria pune la îndemână întreaga colecție de imagini, sortându-le în funcție de dată, locație, eveniment, album, sau căutând chiar imagini separate cu ajutorul funcției Image Match.

Difuzoarele frontale duale combinate acum cu generarea sunetului 5.1 Dolby® Audio surround, oferă o experiență cinematică multidimensională. Asocierea dintre HTC BoomSound și Dolby Audio™ creează oimersiune audio, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filme cu sunet ca la cinema, chiar și fără conectarea căștilor sau difuzoarelor externe.

Un gest de glisare verticală cu trei degete pe ecran conectează telefonul la televizoare sau difuzoare externe compatibile ale producătorilor de top, precum Harman Kardon. Funcția playlist a HTC Connect permite redarea de conținut de la smartphone-uri către dispozitive de divertisment multiple.

HTC One M9+ vine cu un nou senzor pentru amprente, localizat în partea frontală a telefonului pentru acces rapid prin deblocarea telefonului cu o singură atingere. Datorită senzorilor multi-direcționali, pentru deblocarea telefonului nu este necesară decât poziționarea degetului pe senzor, în orice direcție.

HTC One M9+ va fi disponibil începând cu a doua jumătate a lunii august, în varianta de culoare Gold on Silver. Mai multe informații despre HTC One M9+, inclusiv o listă completă de accesorii, pot fi găsite lawww.htc.com.