Hardware — February 11, 2016 at 4:39 pm

Prestigio® MultiPad Visconte Quad, PC compact si puternic in forma de tableta

by

visconte-quad-3Prestigio lanseaza o noua tableta cu Windows– Prestigio MultiPad Visconte Quad. Un produs cu tehnologii noi si design compact pentru activitatile de zi cu zi. Procesor rapid Quad-Core Intel Inside® CPU, sistem operare Windows 8.1 si Office 365 Personal preinstalat, iata dispozitivul perfect pentru afaceri sau divertisment.

Noul Visconte Quad are ecran IPS LCD capacitiv multitactil de 8 inci cu rezolutie de 1280×800 pixeli pentru imagini clare si luminoase si raspuns rapid la comenzi. Desi subtire si compacta, noua tableta este puternica, rezistenta la caldura si flexibila datorita materialelor folosite.

Prestigio MultiPad Visconte Quad este optimizata pentru Windows 8.1. Tableta este echipata cu un procesor Quad Core Intel® de 1.83 GHz si 1 GB RAM. Functioneaza timp indelungat cu o singura incarcare datorita bateriei puternice (4000 mAh), ceea ce inseamna peste 6 ore de redare video si 170 de ore in standby.

Prestigio Visconte Quad dispune de sistemul de operare Windows 8.1 care include cele mai noi versiuni pentru aplicatiile: Windows Store, Live Tiles, Action Center, People Hub, Senses, Bing, Skype și Office 365 Personal.

Noua tableta dispune de conectivitate multipla: Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart si Windows 8.1. Pentru usurinta in utilizare puteti conecta imprimanta, scanner sau alte accesorii. Are incorporate si 2 camere foto de 1.3MP respectiv 2.0MP pentru apeluri video si poze de calitate.

Prestigio MultiPad Visconte 3 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 629 lei.