Hardware — February 11, 2016 at 7:51 pm

Tableta ET50/55 de la Zebra – combinatia castigatoare

by

2015-09-30_et50-et55Tableta ET50/55 reuneste intr-o imagine eleganta caracteristici de productie de care aveti nevoie pentru a creste eficienta fortei de munca. Cei care vor manevra tableta se pot mandri cu aspectul elegant, in timp ce angajatorul poate fi multumit de achizitionarea unui produs durabil, conceput pentru a fi folosit ani de zile, cu o putere exceptionala a bateriei si o capacitate marita de a capta date – de la coduri de bare 1D si 2D in orice conditii si de pe orice suprafata, pana la fotografii si tag-uri NFC.
Puteti alege intre varianta de 8,3 sau 10,1 inch sau sistemul de operare care va favorizeaza cel mai bine – Android 5.1 (Lollipop) sau Windows 8.1 cu Mobility Extensions (Mx) de la Zebra, ce este deja instalata pe orice tableta Android si adauga caracteristici absolut necesare de securitate, centralizarea datelor si altele.

Operatorul poate alege, de asemenea, modul de input – prin atingere, cu manusa sau fara; un stylus activ pentru semnaturi sau pentru a capta o imagine sau un document in mod electronic sau un stylus pasiv doar pentru navigare. Afisajul tactil de tip capacitiv poate lucra in oricare din modurile descrise. Prin optiunile de wi-fi sau 4G LTE, orice operator beneficieaza de acoperirea de care are nevoie pentru a-si duce munca la bun sfarsit.

Tableta ET50/55 poate fi accesorizata si personalizata cu ajutorul solutiilor puse la dispozitie de Zebra, pentru a raspunde oricarei necesitati de business. Cel mai performant procesor Intel quad-core ofera o platforma premium, gata sa ruleze cele mai complexe aplicatii, simultan. Datorita unei baterii performante, nu e nevoie sa scoateti niciodata tableta din circuitul de productie pentru a fi incarcata. Iar design-ul durabil inseamna ca tableta este pregatita pentru orice – sa fie scapata, sa se verse un lichid sau sa fie folosita in ploaie sau in zone cu un nivel ridicat de praf.

Tableta ET50/E55 de la Zebra poate fi achizitionata contactand departamentul de vanzari al RBC. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti la sales@rbc.com.ro sau marketing@rbc.com.ro sau sa sunati la +40 (21) 233 25 00; +40 (21) 232 40 50/52.