Hardware — February 11, 2016 at 6:29 pm

Toshiba Satellite Click 10 – Mobil, versatil si distractiv

by

toshibaNoul Satellite Click 10 se transformă dintr-un laptop eficient cu tastatură de dimensiuni normale, într-o tabletă intuitivă, fiind destinat celor care sunt în căutarea unui dispozitiv secundar pe care să îl ia în călătorii sau pentru studenții ce vor să ia notițe în clasă.

Satellite Click 10 este echipat cu un ecran WUXGA de 25.7 cm (10.1”), procesor de nouă generație Intel® Atom™ și până la 4GB RAM. Cu o durată de viață a bateriei de până la 15 ore , Satellite Click 10 cântărește doar 1.1 kg ca laptop și 552 g ca tabletă. Cu o tastatură de dimensiuni normale echipată pe un șasiu elegant Satin Gold, utilizatorii pot scrie cu ușurință, acasă sau în mișcare.

Echipat cu cele mai noi funcții și cu Windows 10 pre-instalat, Satellite Click 10 oferă acces rapid la Cortana , asistentul digital activat de voce.

Satellite Click 10 suportă, de asemenea, și tehnologia wireless display ce permite partajarea wireless a filmelor, fotografiilor sau a prezentărilor de pe dispozitiv pe un televizor compatibil.

Conectarea dispozitivelor externe și accesarea de conținut periferic este extrem de ușoară, cu două porturi normale USB 2.0 pe tastatură, un port micro-USB, slot microSDTM și un port Micro-HDMI® pe tabletă.

Toshiba Satellite Click 10 va fi disponibil în Europa începând cu ultimul trimestru al anului 2015.