Hardware — February 12, 2016 at 5:08 pm

ADATA Lightning Card Reader, un cititor de carduri pentru dispozitive IOS

by

adataADATA® Technology lansează un cititor de carduri pe interfaţă Lightning pentru dispozitivele Apple iOS (iPhone, iPad şi iPod). Este certificat MFi, se conectează la dispozitivele Apple folosind interfaţa Lightning şi oferă utilizatorului interconectivitate şi stocare prin două sloturi SD/microSD. Este primul periferic din acest segment ce oferă transfer de date bidirecţional şi primul de acest fel ce combină porturi SD şi microSD pe acelaşi cititor.

Se foloseşte de materiale durabile, are un cablu flexibil şi vine la pachet cu o aplicaţie gratuită de management a datelor.

Conectivitate
În timp ce alte cititoare de carduri Lightning suportă transferul datelor pe o singură direcţie, de pe card pe dispozitiv, noul cititor ADATA suportă atăt importul cât şi exportul fişierelor, oferind utilizatorilor posibilitatea de transfera uşor conţinutul de la cititor la dispozitiv(iPhone, iPad, sau iPod) sau invers.
Noul cititor de carduri ADATA este compatibil cu unul dintre cele mai populare medii de stocare din lume, oferind spre deosebire de alte produse din segmentul său, atât slot SD cât şi microSD.

Construcţie şi design de calitate
Din punct de vedere al construcţiei, cititorul a fost conceput folosind materiale cu o textură mată ce rezistă foarte bine la zgârieturi, amprente sau alte pete. De asemenea, cablul conector este plat şi foarte flexibil, prelungind viaţa produsului şi oferind comfort utilizatorului.

Aplicaţie gratuită
ADATA a dezvoltat o aplicaţie dedicată pentru acest cititor de carduri. Datorită interfeţei sale intuitive, aplicaţia permite un management rapid şi uşor al continutului, chiar şi atunci când nu eşti conectat la internet. Dincolo de lucrul în modul online și offline, aplicația include şi un media player, ce permite utilizatorului să se bucure de muzica şi filmele sale în orice moment, chiar şi atunci când nu este logat la contul de iTunes.