Hardware — February 12, 2016 at 5:12 pm

Canon lansează seria Océ Arizona 1200

by

echipamentul-oce-arizona-1240-xtCanon Europe a lansat la nivel global a seriei Océ Arizona 1200 de imprimante UV flatbed. Create pentru furnizorii de servicii de imprimare (PSP) care necesită o calitate superioară a imprimării, versatilitate în aplicație și ușurință de utilizare, modelele Océ Arizona 1240, 1260 și 1280 sunt ideale pentru companiile din industria de producție publicitară de mari dimensiuni, pentru producători de imprimări speciale, servicii reprografice și laboratoarele foto.

Designul „true flatbed” al noii serii a fost gândit pentru a livra cea mai versatilă platformă din domeniul imprimării de format mare. Astfel, furnizorii de servicii de imprimare pot imprima direct pe materiale neobișnuite cu forme variate, precum pânza, lemnul, ceramica sau sticla, și pot imprima de multiple ori cu o aliniere perfectă pentru aplicații texturate sau de înaltă densitate, precum diverse ambalaje sau tencuieli. Un sistem de vacuum mai puternic oferă o fixare pe masa fiabilă chiar și pentru materialele rigide și deformate, în timp ce noul sistem de imprimare UV reduce căldura de suprafață pentru a permite imprimarea pe cele mai subțiri și sensibile suporturi media – o soluție perfectă pentru imprimarea materialelor de retail și de la punctele de vânzare.

Dacă furnizorii de servicii de imprimare doresc să-și sporească capacitatea de producție sau să se adreseze unor piețe ce folosesc aplicații de calitate superioară, seria Océ Arizona 1200 este o echipamentul ideal pentru a întregi flota existentă, aceasta oferind calitate, versatilitate și fiabilitate, dar păstrând în același timp ușurința de utilizare. Interfața intuitivă pentru utilizator arhivează sarcinile de imprimare pentru eventuala reutilizăre ulterioară, iar sistemul de schimbare rapidă a cernelurilor elimină automat pericolul încărcării incorecte din partea utilizatorului.

Aparatele folosesc până la șase culori, și pot fi echipate și cu alb și varnish. Opțional, adăugarea cernelurilor cyan deschis și magenta deschis asigură o calitate superioară a imprimării aplicațiilor fotografice și obiectelor de artă. Modelele nou lansate utilizează tehnologia premiată, Océ VariaDot, producând text și linii clare, alături de gradații fine și
culori puternice. Oferind cea mai bună economie la cerneluri de pe piața de profil, cu o medie de consum de 8 ml/m2, seria Océ Arizona 1200 este ideală pentru imprimarea înalt-calitativă la un preț competitiv.

Pierre-Olivier Esteban, European TDS/DGS Marketing Director al Canon Europe
, a comentat: “Pentru furnizorii de servicii de imprimare de volume medii există o imensă oportunitate de a-și continua creșterea afacerilor – fie că se concentrează pe comunicare grafică, ambalaje, imprimare industrială sau retail. Însă, pentru a rămâne competitivi, aceștia trebuie să fie pregătiți să livreze o gamă de produse de înaltă calitate, rapid și ieftin. Seria Océ Arizona 1200 a fost gândită și construită ținând cont exact de aceste cerințe. Rezultatul este o mașină fiabilă, robustă și de foarte înaltă calitate, o mărturie a inovației și expertizei din spatele liniei de produse Canon din acest sector. Piața de format mare este în creștere, iar noi ne angajăm să ne ajutăm clienții să crească alături de ea, cu fiecare pas.”

Seria Océ Arizona 1200 va fi disponibilă la nivel mondial de la finalul lunii ianuarie 2016.