Hardware — February 12, 2016 at 5:00 pm

Noi scanere Canon pentru cecuri

by

seria-canon-imageformula-cr-190i_ii-fslCanon Europe lansează patru noi scanere pentru cecuri din gama imageFORMULA, seriile CR-190i II și CR190i II UV. Aceste aparate extind gama Canon de scanere pentru cecuri și oferă opțiuni mai ample pentru bănci, comercianți și instituții financiare ce sunt interesate de viteză de lucru, fiabilitate și securitate sporită. Modelele CR-190i II și CR190i II UV sunt succed gama de scanere pentru cecuri CR-190i.

Cu o înaltă calitate optică Canon și un sistem durabil de alimentare cu hârtie scanerele CR-190i II, minimizează erorile și asigură o desfășurare lină și precisă a tranzacțiilor, la viteze de până la 135, respectiv 190 de cecuri pe minut. Seria CR-190i II include și un dispozitiv încorporat de bătut colile pentru a îmbunătăți fiabilitatea alimentării, în special la scanarea unor cecuri de mărimi mixte.
Pentru a preveni frauda, atât în front office (în zona de contact cu clienții), cât și în back office, aparatele captează și procesează automat atât informațiile despre imagine, cât și datele MICR, totul într-un singur flux de lucru neîntrerupt. Pentru îmbunătățirea securității, modelele seriei imageFORMULA CR190i II UV sunt echipate cu o sursă de lumină UV ce permite prevenirea sofisticată a fraudei, captând atâț imaginea obișnuită, cât și pe cea UV într-o singură expunere.

Tim Brosnihan, Marketing Manager al diviziei de soluții de scanare Canon Europe
, a comentat: “Atât în domeniul financiar cât și în cel de comerț cu amănuntul este nevoie de tehnologie de vârf care să le permită să verifice și să proceseze în siguranță plățile prin cecuri. Noua gamă Canon imageFormula CR190i II UV utilizează cea mai recentă tehnologie de captură cu cerneală UV, pentru a minimiza riscul fraudei cu cecuri. Îmbunătățirile de design bazate pe sugestiile din partea clienților și partenerilor le fac să fie o alegere excelentă pentru afacerile financiare care acordă prioritate experienței clienților și securității.”

Noile dispozitive pornesc de la succesul gamelor CR190i / CR190i UV și utilizează noile cartușe inkjet Canon (PG-445, PG-445XL, PG-545 sau PG-545 XL) pentru imprimarea andotărilor pe cecuri în timpul scanării, atât în format text, cât și bitmap.

Modelele gamelor CR190i II și CR190i II UV vor fi disponibile prin intermediul partenerilor acreditați Canon din întreaga Europă, începând cu luna februarie.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați: www.canon.com