Hardware — February 12, 2016 at 4:58 pm

Noile imprimante profesionale Epson de mari dimensiuni pentru semnalistica

by

espn-surecolor-s60610Epson lansează cea mai nouă serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni pentru semnalistică. Astfel, noua serie SC-S oferă posibilitatea de a tipări aplicații de semnalistică şi afișaje aspectuoase, care atrag atenţia. Noua gamă de imprimante va ajuta companiile să maximizeze productivitatea, utilizatorii bucurându-se în plus de mentenanță și asistență.

De la semnalistică și până la afișaje şi decoraţiuni de nivel înalt, noile modele asigură o imprimare precisă pe o serie de medii de tipărire. Toate materialele, de la afișaje pentru expoziţii, afişe şi panourile iluminate, până la materiale POS, autocolantele pentru vehicule şi tapet, vor fi imprimate cu o acuratețe fără egal, datorită unui sistem foarte avansat de control automat al tensionării (AD-ATC). Acesta se combină cu un sistem sofisticat de alimentare şi cu role de presiune anti-statice cu diametru mare, pentru a optimiza acurateţea prinderii şi a alimentării.

Configurarea se face rapid şi simplu, iar în momentul în care începe procesul de imprimare, ecranul mare, cu afișaj clar, oferă acces la vizualizarea zonei de imprimare, iar luminile cu LED permit inspectarea cu uşurinţă a printurilor.

Noua gamă de imprimante oferă o serie de caracteristici, inclusiv întreţinerea automată a capului de printare şi un sistem de colectare a cernelii pulverizate, contribuind la asigurarea imprimării continue. Produsele beneficiază de o garanţie standard de doi ani pentru a oferi un plus de siguranţă clienţilor. Utilizatorii care doresc să beneficieze de service şi asistență pentru perioade mai lungi de timp, au la dispoziție opțiuni de extindere a garanției.