Hardware — February 12, 2016 at 5:26 pm

Noul scanner Zebra TC8000

by

2016-01-tc8000Proiectat de inginerii ZEBRA ca cel mai eficient terminal mobil, cu un design ergonomic si o lista extinsa de inovatii pentru cresterea productivitatii, scannerul TC8000 adauga o ora in plus de productivitate / lucrator la zi de lucru. Este recomandabil sa fie utilizat in retail (managementul preturilor, inventarierea activelor, comunicatii in magazin, receptie produse), in logistica (managementul depozitelor, colectare date, receptie marfa, aprovizionare, ambalare, livrare marfa), in productie (primire/depozitare/ livrare, managementul depozitelor, managementul stocurilor, comunicatii in atelire si magazii etc).

Cu un ecran de 4 inch si o rezolutie de 800 x 480 pixeli, este conceput pentru a sta cu fata la utilizator in timp ce acesta efectueaza o scanare. Ecranul mai mare elimina necesitatea de a inclina si a verifica fiecare scanare, crescand astfel eficienta in utilizare.

Scannerul Zebra TC8000 este proiectat sa functioneze in ciuda inevitabilelor caderi sau lovituri. Construite dupa standardul MIL-STD 810G, ele sunt testate sa reziste la multiple cazaturi pe beton de la 1,8 m si la pana la 2000 de rasturnari de la 1m. Proiectat si dupa standardul IP 65 este protejat contra patrunderii prafului si a apei. Poate sa opereze intr-o plaja larga de temperatura de la -40°C la 70°C chiar daca trecerea se face brusc. Acest model vine echipat cu un procesor rapid Dual core de 1.7 GHz si o buna configuratie a memoriei 1 GB RAM si 8 GB Flash, pentru a oferi utilizatorilor un adevarat computer portabil de tip desktop. Pentru marirea spatiului de stocare gasim si un slot micro SD (SDXC).

Zebra TC8000 este echipat cu motorul de scanare model SE4750SR putand scana coduri de bare 1D si 2D. Scannerul este protejat impotriva zgarieturilor cu un ecran Corning® Gorilla® Glass. Echipamentul permite scanare portabila sau fixa, Picking Voice Directed cu Tekspeech Pro, comunicatie Push-to-talk cu Workforce Connect.