Hardware — February 12, 2016 at 5:22 pm

ZD410 – Imprimanta de mici dimensiuni si mare potential de business

by

2016-01-zd410In zilele noastre, afacerile din retail si industria farmaceutica au cerinte din ce in ce mai mari de la imprimantele pe care le achizitioneaza; operatiuni mai eficiente, calitate ridicata pentru etichete de mici dimensiuni, o flexibilitate ridicata in transport si posibilitati de comunicare avansate. Toate aceste cerinte sunt indeplinite de ultimul produs lansat de Zebra, imprimanta ZD410 de 2 inch, gandita special pentru spatii reduse si care inglobeaza ultimile tehnologii si ofera o experienta de operare extrem de facila.

Imprimanta propune o interfata ergonomica, un senzor media scalabil si platforma de software a companiei Zebra – LinkOS – drept standard; in plus, integrarea, managementul si operarea se fac simplu si cu multa flexibilitate.

Imprimanta ZD410 este ideala pentru aplicatii de retail, cum ar fi etichete de retur, etichetare la raft si etichete promotionale; in industria farmaceutica, imprimanta este extrem de folositoare pentru printarea retetelor sau in logistica, ZD410 este indicata pentru trasabilitate.

Prin lansarea imprimantei ZD410, Zebra anunta incetarea productiei pentru linia de imprimante LP2824 Plus. ZD410 reprezinta un produs superior, ce inlocuieste imprimanta LP2824 si se evidentiaza prin toate beneficiile amintite anterior.