Networking — February 13, 2016 at 5:28 pm

Allied Telesis alege Kaspersky Lab pentru furnizarea protecţiei împotriva ameninţărilor în cazul noii game de firewall-uri de generaţie următoare

by

Security KeyNoi produse de securitate vor fi incluse în tehnologia de vârf

Allied Telesis, furnizor global de soluţii de comutare date IP/Ethernet securizate şi lider industrial în instalarea de reţele IP Triple Play, a anunţat că a selectat Kaspersky Lab pentru furnizarea de soluţii anti-malware şi antivirus pentru noua sa serie de produse firewall de generaţie următoare. Folosind cele mai noi platforme de mare performanţă şi înglobând Kaspersky® Anti-Virus şi Kaspersky® SafeStream II pentru a furniza protecţie în faţa unei game largi de malware, echipamentele firewall de generaţie următoare de la Allied Telesis reprezintă o soluţie de securitate puternică, flexibilă şi cu un grad înalt de configurabilitate.

Pe măsură ce ameninţările informatice continuă să evolueze şi să devină tot mai sofisticate, atacurile ţintite şi construite în mod special încep să copleşească protecţiile tradiţionale. Problemele necesită acum o soluţie cu un grad mai mare de inteligenţă, control şi informaţie utilă incluse. Allied Telesis a încheiat un parteneriat pentru echipamentele hardware specializate cu două produse Kaspersky Lab pentru a furniza clienţilor un grad ridicat de protecţie împotriva unei game mari de ameninţări informatice. Produsul Anti-Virus de la Kaspersky Lab oferă protecţie împotriva unor ameninţări precum viruşi, troieni, viermi informatici, rootkits, spyware şi adware. Produsul Kaspersky SafeStream II oferă protecţie împotriva unor ameninţări precum zero-day malware, server-side malware, web-borne malware, drive-by downloads şi altele.

“Ne mândrim cu această oportunitate de a iniţia relaţii de afaceri cu Allied Telesis,” declară Andrew Dai, Director for Business Development in APAC countries, Kaspersky Lab. “Noi credem că această cooperare mutual benefică va permite celor două companii să acopere mai bine nevoile specifice ale pieţei.”

Pentru Allied Telesis, securitatea informatică nu reprezintă o necunoscută. Compania dezvoltă aplicaţii de securitate de peste 20 de ani şi a fost unul din primii vendori care a instalat funcţionalităţi de tip Virtual Private Network (VPN) în cadrul propriilor produse hardware. Noile echipamente firewall înseamnă o revoluţie pentru organizaţie, şi ridică protecţia împotriva ameninţărilor interne şi externe, precum şi optimizarea resurselor de reţea la un nivel cu totul nou, prin care să se poată satisface cerinţele impuse de noile concepte Bring Your Own Device (BYOD) şi Internet of Things.

“Suntem foarte mulţumiţi să devenim parteneri cu Kaspersky Lab, deoarece produsele lor anti-malware oferă o protecţie excelentă împotriva ameninţărilor, cu rezultate de înalt nivel,” a declarat Graham Walker, senior product manager la Allied Telesis. “Clienţii noştri se aşteaptă la cel mai bun nivel de securitate – fără gâtuiri, aşa că am ales produsele Anti-Virus şi SafeStream II pentru performanţele şi trecutul lor. Kaspersky Lab are o lungă istorie de pionierat în termeni de descoperire şi blocare a ameninţărilor informatice nou apărute pe piaţă,” a mai comentat el.

Seiichiro Sato, director of Global Product Marketing, Allied Telesis, spune: “Am constatat o cerere considerabilă din partea clienţilor noştri care îşi doresc o soluţie de securitate uşor gestionabilă pentru reţelele lor din organizaţii. Prin parteneriatul cu Kaspersky Lab, echipamentele noastre firewall de generaţie următoare pot oferi performanţe şi protecţie la cele mai ridicate niveluri, totul într-un pachet uşor de utilizat.”

Dispunând de o gamă extinsă de caracteristici şi funcţionalităţi – incluzând monitorizarea inteligentă a aplicaţiilor, protecţie în faţa ameninţărilor, management concentrat într-un singur loc şi integrare cu servicii IP anti-malware de mare reputaţie – echipamentele firewall de generaţie următoare de la Allied Telesis oferă pieţei o soluţie la cel mai ridicat nivel de competitivitate.

Pentru mai multe informaţii privind aplicaţiile de securitate Allied Telesis, vizitaţi alliedtelesis.com.