Networking — February 13, 2016 at 4:35 pm

Allied Telesis lansează seria de switch-uri de acces fast ethernet stivuibile x310, ideale pentru aplicaţii solicitante, la graniţa reţelei de întreprindere

by

x310_stack2xLiderul în IP Networking îşi extinde gama sa populară de switch-uri din seria x

Allied Telesis, furnizor global de soluţii de comutare securizate IP/Ethernet şi lider în segmentul furnizării de reţele IP Triple Play, a anunţat că a lansat seria x310 de switch-uri de acces stackabile Fast Ethernet/Power over Ethernet Plus (PoE+)/ Copper. Ideale pentru aplicaţii aflate la graniţa reţelei de întreprindere, cum ar fi supravegherea video prin IP, integrarea gestionării clădirilor, conectivitate de birou şi telefonie IP, switch-urile x310 au fost lansate de companie ca o soluţie de acces scalabilă, de înaltă performanţă, pentru reţelele IP din zilele noastre. Dispunând de posibilitate de alegere între versiuni cu 24 şi 48 de porturi 10/100T, cu încărcare de date la viteze de ordinul gigabiţilor, PoE+ şi capacitatea de stivuire de până la patru unităţi, seria x310 este perfectă pentru aplicaţii solicitante, aflate la zona de acces a reţelei de întreprindere.

Seria x310 combină soluţia Allied Telesis Virtual Chassis Stacking (VCStack™) pentru simplificarea managementului şi adaugă scalabilitate pentru instalări cu densitate mare de porturi, împreună cu opţiunea PoE+, pentru alimentarea punctelor de capăt de reţea, cum ar fi telefoanele VoIP şi camerele de luat vederi IP. De asemenea, exclusiv din partea Allied Telesis, seria de produse x310 suportă Allied Telesis Management Framework™ (AMF), o tehnologie care ajută administratorii IT să-şi reducă încărcarea zilnică de lucru prin automatizarea multor sarcini banale de management, cum ar fi înlocuirea unităţilor căzute, modificarea configuraţiilor, actualizarea echipamentelor sau extinderea reţelei. AMF oferă administratorilor IT o consolă de management pentru reţele unificate şi capabilitate de instalare şi recuperare dispozitive fără atingere, fapt care economiseşte în mod semnificativ timpul şi banii cheltuiţi – un avantaj major acolo unde sunt instalate multe switch-uri de acces.

Seiichiro Sato, Global Product Marketing Director la Allied Telesis, declară: “Seria x310 întregeşte perfect gama noastră existentă de produse xSeries şi oferă o nouă opţiune flexibilă de conectivitate de acces la reţea. Este alegerea perfectă pentru supravegherea IP sau pentru aplicaţiile de mare densitate, unde esenţiale sunt fiabilitatea şi managementul simplificat. Allied Telesis este o companie dedicată reducerii costurilor de administrare a reţelei, iar seria x310 îndeplineşte acest deziderat prin caracteristici incorporate de forţă, precum VCStack şi AMF.”

Allied Telesis va prezenta primele modele disponibile din seria x310 la ASIS International 60th Annual Seminar and Exhibits, din cadrul Georgia World Congress Center, Atlanta, ce va avea loc între 29 septembrie şi 1 octombrie.

 

Pentru mai multe informaţii despre seria x310, vizitaţi http://www.alliedtelesis.com/switches/x310.