Networking — February 13, 2016 at 6:11 pm

Allied Telesis lansează seria IE510 de swicth-uri gigabit industriale

by
at-ie510-28gsx-802x
Seriea IE510 de switch-uri Gigabit

Liderul în IP Networking îşi extinde portofoliul Ethernet industrial

Allied Telesis, un inovator recunoscut pretutindeni pentru tehnologiile sale inteligente menite unui univers antrenat de informaţie, şi-a extins portofoliul de soluţii industriale de networking prin lansarea seriei IE510 de switch-uri Gigabit stivuibile bogate în caracteristici
Seria IE510 întregeşte seria existentă IE200 de switch-uri industriale şi este ideală ca serie de switch-uri de bază sau de distribuţie pentru aplicaţii industriale. Când sunt instalate împreună cu echipamentele din seria IE200, switch-urile din seria IE510 sunt ideale pentru conectarea unor dispozitive precum camerele CCTV, sistemele industriale de automatizare şi sistemele de management în construcţii, sau oriunde altundeva unde se lucrează în medii dure.

Primul model din seria IE510 care va fi lansat, AT-IE510-28GSX, oferă flexibilitate prin cele 24 de porturi SFP împreună cu cele patru porturi suplimentare 1/10 GPS de uplink şi scalabilitatea furnizată de Allied Telesis Virtual Chassis Stacking (VCStack™). Acest switch oferă, de asemenea, caracteristici sofisticate care se găsesc în cadrul sistemului de operare de generaţie următoare Allied Telesis AlliedWare Plus™, incluzând aici Allied Telesis Virtual Chassis Stacking (EPSRing™), automatizare extinsă prin folosirea scripting-ului şi a triggerelor, precum şi Allied Telesis Management Framework™ (AMF).
EPSRing furnizează o recuperare mai rapidă decât tehnologiile tradiţionale pentru asigurarea recuperării funcţionalităţii reţelei în caz de dezastru cu impact neglijabil asupra utilizatorilor sau aplicaţiilor. AMF ajută managerii de reţea prin furnizarea tehnologiei care le reduce sarcinile cotidiene de lucru – prin automatizarea multor sarcini comune de management, cum ar fi înlocuirea dispozitivelor căzute, modificarea configuraţiilor, actualizarea firmware sau extinderea reţelei. De asemenea, AMF oferă administratorilor IT o consolă de management unificat al reţelei şi posibilitate de instalare şi recuperare fără atingere manuală, fapt care economiseşte în mod substanţial timp şi bani – un avantaj major atunci când sunt instalate multe dispozitive.
Allied Telesis este de multă vreme un susţinător al implementării IPv6 în cadrul reţelisticii majore. Suportul pentru IPv6 vine în mod natural pentru seria IE510 de echipamente, fapt care face simplu de instalat şi gestionat o reţea complet capabilă IPv6. Acest fapt este în mod special important pentru aplicaţii industriale şi de tip embedded, unde numărul de dispozitive sau echipamente care sunt conectate creşte în mod exponenţial, datorită tendinţei de trecere la Internet of Things (IoT).

“Seria IE510 de la Allied Telesis a fost dezvoltată pentru a sprijini o gamă largă de aplicaţii de infrastructură critice şi medii unde e nevoie de o soluţie de înaltă fiabilitate şi bogată în caracteristici pentru un număr în permanentă expansiune de dispozitive conectate,”
a explicat Seiichiro Sato, director Global Product Marketing la Allied Telesis. “Printre acestea se numără supravegherea video IP şi transporturile inteligente, dar şi alte aplicaţii embedded în cadrul cărora mediile de lucru pot însemna mari provocări, precum şi aplicaţii embedded unde fiabilitatea şi managementul simplificat sunt esenţiale. Allied Telesis este dedicată reducerii costurilor şi complexităţii reţelisticii, iar această nouă familie de echipamente împlineşte astfel de deziderate prin intermediul unei game extinse de caracteristici, astfel continuând istoricul nostru de inovare pentru satisfacerea cererilor legate de reţelele de mâine.”

Pentru mai multe informaţii despre seria IE510, vizitaţi alliedtelesis.com/switches/industrial.