EDUCATIE / JOB — February 13, 2016 at 8:29 pm

Amaris va crea pana la 100 de noi locuri de munca in Bucuresti

by

Prezent in Romania din anul 2012 ca urmare a achizitiei filialei Thales dedicata Europei de Est, Amaris, grup international de consultanta in Management si Tehnologii, a anuntat un plan de expansiune menit sa creeze pana la 100 de noi locuri de munca in Bucuresti.

Creat in 2007 in Geneva, grupul Amaris a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii 7 ani, ajungand sa aiba acum peste 55 de birouri in 40 de tari. Expansiunea economica inregistrata de Romania in ultima vreme, la care se adauga estimarile favorabile ale Comisiei Europene pentru perioada 2014-2015 au dat nastere unui climat perfect pentru ca Amaris sa-si dezvolte si mai mult operatiunile in tara.

Filiala din Bucuresti s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut inca de la inceput si va continua sa creasca in urmatorii ani, atat in ceea ce priveste portofoliul de clienti si cifra de afaceri, cat si numarul de angajati.

amaris“Planuim sa angajam inca 80-100 de persoane. Obiectivul este sa ne largim baza de clienti, dar si sa ne implicam in proiecte in alte tech hub-uri din tara. Aceasta a fost dintotdeauna strategia Amaris, sa-si sustina clientii oriunde s-ar afla acestia, pastrand in acelasi timp o relatie stransa cu fiecare dintre ei – o marca distinctiva a grupului inca de la infiintare“, declara Federico Corsi, Country Manager Amaris.

La fel ca in celelalte filiale din lume, procesul de recrutare se va concentra pe selectarea de ingineri si manageri foarte bine calificati, capabili sa accepte noile provocari ale grupului.

“In Amaris, oferim trasee profesionale foarte interesante, mai ales pentru ingineri, dat fiind ca plaja noastra de expertiza extinsa le permite sa lucreze in multe sectoare. De exemplu, pot sa treaca de la sectorul auto la cel aeronautic, dezvoltandu-se astfel multilateral si consolidand in acelasi timp competentele nostre tehnice.
In ceea ce priveste tipul de candidati, cautam la noii nostri angajati spirit de echipa, devotament si abilitatea de a se adapta la provocari interesante”
, a adaugat Federico Corsi.

Cresterea economica inregistrata de Romania recent precum si calitatea sistemului de educatie de aici fac ca Romania sa corespunda politicii si asteptarilor de expansiune ale grupului Amaris.