Evenimente — February 13, 2016 at 9:45 pm

AMD prezinta in cadrul CES extinderea ecosistemului FreeSync

by

screen-tearAMD a anunțat în cadrul CES 2015 extinderea ecosistemului FreeSync, odată cu prezentarea de noi produse compatibile și deja disponibile pe piață, dezvoltate de producători precum BenQ, LG Electronics, Nixeus, Samsung și Viewsonic.

Prezentarea noilor modele de monitoare compatibile FreeSync demonstrază încă odată angajamentul industriei în a susține tehnologiile open-standard ce asigură o creștere a condițiilor de joc prin sincronizarea dinamică a ratei de refresh a monitorului cu cea a plăcilor grafice AMD Radeon™ Seria R și ultima generație de procesoare APU. Rezultatul înseamnă o reducere semnificativă a latenței și a defectelor vizuale ce pot apărea în timpul rulării unui joc sau conținut video. Noile ecrane variază în dimensiuni de la 24” la 34”, cu rate de refresh între 30 și 144 Hz și rezoluții de la 1080p până la Ultra HD, oferind astfel o varietate extinsă de opțiuni pentru orice gamer, la orice nivel de preț.

“Adoptarea la scară extinsă a tehnologiei FreeSync arată felul în care industria pune preț pe ecosisteme deschise și calitate, aceleași valori pentru care AMD luptă,” a spus Roy Taylor, vicepreședinte corporate, ISV/IHV Partner Group, AMD. “Gamerii care vor utiliza tehnologia FreeSync împreună cu plăci grafice AMD Radeon™ R-Series și cea mai nouă generație de procesoare AMD APU, pot fi siguri că se bucură de cea mai bună experiență posibilă.”

Monitoare de la BenQ, LG Electronics, Nixeus, și Samsung sunt expuse în standul AMD, sălile San Polo 3402 – 3404 la The Venetian din CES Tech West. Monitoarele sunt așteptate la raft începând de luna aceasta, iar noi modele vor fi adăugate la începutul acestui an.