Foto-Video-Audio — February 13, 2016 at 2:29 pm

Camera video Canon ME20F-SH

by

canon-me20f-shCanon anunță lansarea noului model ME20F-SH, o cameră video multifuncțională profesionistă, capabilă de a surprinde imagini în culori complexe chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane (+75 dB), nemaiîntâlnită în industria de profil, camera video ME20F-SH este compactă si în același timp obține imagini Full HD, de calitate profesională.

Permițând captarea de imagini în situații imposibil de surprins până acum, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializată, ca de exemplu în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere. De asemenea, pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, posibilitatea de a instala camera video într-o locație semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați. Datorită naturii specializate și a cererii pentru acest produs, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiți parteneri.