Foto-Video-Audio — February 13, 2016 at 2:14 pm

Camere compacte Sony cu zoom optic de 30x

by

 

dsc_wx500_lifestyle_exp14apr2017_7-largeCele mai mici camere foto superzoom compacte, Cyber-shot DSC-HX90 și DSC-WX500 se remarcă prin calitatea fotografiilor și prin funcțiile similare camerelor profesionale, care sunt ușor de folosit.

Ambele modele includ tehnologii de vârf, dar se adresează unor categorii diferite de utilizatori. Camerele dispun de o optică foarte bună, cu obiective ZEISS Vario-Sonnar T* cu zoom de 30x, un senzor Exmor RTM CMOS cu 18.2 mp și un procesor BIONZ X™. Dar fotografii care preferă fotografia tradițională vor alege versiunea HX90 cu un vizor OLED retractabil și un inel pentru focalizare manuală sau în trepte.

Senzația de control asupra camerei HX90 este sporită de un grip ergonomic nou. Pentru fotografii interesați să își includă selfie-uri bine încadrate în portofoliu, modelele HX90 și WX500 vin cu un ecran LCD rabatabil la 180 grade care îi permite utilizatorului să vadă cum va apărea în fotografie.

Compactele HX90 și WX500 beneficiază de un sistem de stabilizare a imaginii pe cinci axe care elimină efectul de tremur al imaginilor chiar și cu zoom-ul maxim în timpul filmării.