Smart City — February 13, 2016 at 5:55 pm

Casa Albă recunoaşte leadership-ul Allied Telesis în cadrul Parteneriatului Public-Privat din Silicon Valley legat de Iniţiativa “Smart Cities”

by

envigilant_systemsPlatforma tehnologică revoluţionară Envigilant Systems™ a fost prezentată public în cadrul conferinţei Smart Cities Week®

Allied Telesis, companie inovatoare recunoscută în domeniul tehnologiilor de reţelistică securizată pentru o lume condusă de Internet of Things (IoT), a fost evidenţiată de către Casa Albă pentru rolul jucat în cadrul unui parteneriat public-privat semnificativ din Silicon Valley. Allied Telesis a făcut echipă cu San Francisco 49ers, Autoritatea de Transport din Santa Clara Valley (VTA), Primăria din Santa Clara, Departamentul de Poliţie din Santa Clara şi Arini Geographics pentru transformarea unei arene sportive, Levi’s® Stadium, într-o locaţie mai inteligentă şi mai sigură, precum şi pentru construirea unui sistem de tranzit public mai sigur înainte de evenimentul Super Bowl 50. Ca parte a acestei întreprinderi revoluţionare, a fost instalată tehnologie de cea mai nouă generaţie în cadrul unor locaţii strategice din ţinutul Santa Clara. Acest parteneriat public-privat va servi drept model pentru alte oraşe în efortul lor de a deveni mai inteligente şi mai sigure.

banner-smartcities-en

Platforma Envigilant Systems™, care integrează tehnologie exclusivistă de securitate şi siguranţă, a fost lansată cu scopul de a satisface provocările de securitate care combat ameninţările emergente la adresa siguranţei publice din sistemele de tranzit şi locurile publice. Allied Telesis a dezvoltat această tehnologie revoluţionară cu scopul de a permite autorităţilor însărcinate cu aplicarea legii şi cu gestionarea traficului de a dispune de interoperabilitate şi de o conştientizare mai bună a situaţiilor în scopul menţinerii siguranţei publice. Odată ce IoT a început să conecteze oamenii şi dispozitivele, Allied Telesis a găsit o modalitate de a analiza, vizualiza şi comunica date în timp real pentru toate părţile interesate.

“În calitate de capitală americană a inovaţiei, Silicon Valley împinge din nou graniţele tehnologice dincolo de ceea ce este posibil. Pregătindu-se de Super Bowl 50, regiunea noastră implementează soluţiile cele mai moderne din punct de vedere tehnologic pentru a menţine intactă siguranţa rezidenţilor şi a vizitatorilor,” a declarat congresmanul Mike Honda. “Parteneriatul la nivel local recunoscut de către Casa Albă nu doar că va îmbunătăţi securitatea din jurul unuia din cele mai mediatizate evenimente din lume, ci va instaura un nou standard privind lucrul colaborativ al agenţiilor însărcinate cu menţinerea şi aplicarea legii în scopul îmbunătăţirii siguranţei publice şi al cunoaşterii eficiente a situaţiilor neprevăzute.”

Allied Telesis şi-a prezentat noua platformă tehnologică în cadrul conferinţei şi expoziţiei Smart Cities Week® care a avut loc la Renaissance Washington, D.C. Downtown Hotel, în perioada 15-16 septembrie a.c. În calitate de sponsor de platină al evenimentului inaugural, compania l-a adus pe Mark Brule, Envigilant Chief Application Architect, care a prezentat, în cadrul Exhibition Hub Theater Session Track—Mobile Video, Sensor Integration and Visualization, următoarele:
– Internet of Things şi utilitatea conceptului pentru siguranţă şi securitate
– Video mobil în timp real pentru conştientizare mai bună a situaţiilor ieşite din comun
– Eliminarea silozurilor de date prin intermediul exchange-urilor de servicii web bazate pe standarde.

 

Takayoshi Oshima, preşedinte şi CEO Allied Telesis, a comentat: “Când am studiat câteva din provocările la adresa siguranţei publice în cadrul pregătirilor pentru Super Bowl 50, ne-a devenit limpede că sectorul privat ar putea juca un rol crucial în dezvoltarea tehnologiei care să rezolve probleme. Linia noastră de soluţii Envigilant este menită îmbunătăţirii gradului de conştientizare a situaţiilor ieşite din normal de către autorităţile însărcinate cu aplicarea legii şi de către cei care pot răspunde primii la apeluri de urgenţă, iar dat fiind faptul că sediul nostru din America de Nord se găseşte la câteva mile distanţă de Levi Stadium, suntem onoraţi de parteneriatul încheiat cu 49ers, VTA şi Primăria oraşului Santa Clara pentru menţinerea siguranţei în cadrul comunităţii locale.”

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile de siguranţă şi securitate publică Envigilant Systems, vizitaţi Envigilant.net.