Networking — February 13, 2016 at 6:06 pm

Noi pachete Orange pentru companiile mici si mijlocii

by

Orange oferă mai multă flexibilitate clienților săi business prin intermediul unui nou portofoliu de oferte. Indiferent dacă optează pentru abonamentele de voce mobilă, Business Open, de voce și internet fix, Business Pack sau internet mobil, Business Net, companiile mici și mijlocii își aleg din noul portofoliu beneficiile relevante pentru afacerea lor.

slide01

Pentru a optimiza costurile, a fost introdusă într-o primă etapă opțiunea resurselor comune la nivelul întregului grup de utilizatori, iar începând de acum, clienții business își pot și personaliza anumite abonamente în funcție de nevoile proprii de comunicare.

Noul portofoliu de abonamente Business Open poate fi combinat în orice variantă pentru a crea pachetul potrivit fiecărei afaceri. Acesta include:
– Apeluri și mesaje nelimitate în rețeaua Orange și către rețele fixe naționale începând de la 4 euro fără TVA
– Apeluri și mesaje nelimitate național, precum și minute și mesaje internaționale începând de la 16 euro fără TVA
– Trafic de internet la viteze 4G/4G+ la toate abonamentele Business Open.

Pachetele Business Open optimizează costurile și elimină impactul fluctuațiilor de trafic datorită resurselor utilizate la comun și unităților flexibile care se consumă atât pentru apeluri și mesaje naționale, cât și pentru apeluri internaționale.

În plus, clienții care optează pentru unul dintre noile pachete Business Open 21 și 26 își personalizează abonamentul în funcție de specificul afacerii lor, alegând între mai mult trafic de roaming, internet național sau apeluri internaționale.

Noul portofoliu de date, Business Net, propune o soluție completă de abonamente de internet, cu trafic la viteze 4G și 4G+, astfel încât angajații să aibă acces rapid la aplicațiile de business de care au nevoie. Traficul inclus în abonamente poate fi individual sau poate fi împărțit între utilizatori.

De asemenea, prin activarea a două sau mai multe servicii din portofoliul Business, clienții primesc beneficii adiționale pentru pachetele alese: mai mult trafic de internet pentru Business Net și Business Pack și mai multe minute naționale și internaționale pentru Business Fix.

„Clienții business își doresc să-și poată personaliza resursele din pachetele de servicii prin alegerea a ceea ce este relevant pentru ei. De asemenea, un alt lucru important pentru aceștia este opțiunea de a migra între pachete înainte de finalizarea perioadei contractuale. Noile pachete Orange vin în întâmpinarea acestor nevoi pentru a ajuta companiile mici și mijlocii să crească, conectându-le la ceea ce este important pentru ele.” a declarat Bianca Bărdaș, Business Division Manager la Orange România.

Pentru mai multe detalii despre noile pachete de servicii pentru companiile mici și mijlocii, vizitați paginahttps://www.orange.ro/companii-mici-si-mijlocii/