Evenimente — February 13, 2016 at 9:53 pm

Schneider Electric premiată în cadrul Galei Platts Global Energy Awards

by

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost recunoscută pentru eforturile sale de a conserva și gestiona consumul de energie în peste 300 de sedii proprii din întreaga lume. Compania a primit Premiul de Excelență în cadrul Platts Global Energy Awards 2014.

chris-hummel-cmo-schneider-electric„Eficiența energetică face parte din ADN-ul nostru, astfel că ne onorează în mod special faptul că suntem recunoscuți pentru programele extinse pe care le-am implementat în sediile noastre”, a declarat Chris Hummel, Director General de Marketing în cadrul Schneider Electric. „Ajutăm constant companii și familii din întreaga lume să valorifice mai bine energia pe care o consumă, reducând, în același timp, emisiile de dioxid de carbon. Distincția Platts confirmă angajamentului nostru de a adopta intern cele mai bune practici și de a obține cele mai bune rezultate.”

Schneider Electric a primit Premiul de Excelență la categoria „Inițiative pentru eficiență energetică în rândul utilizatorilor finali” datorită rezultatelor obținute prin intermediul programului intern Energy Action. Premiile de Excelență Platts onorează realizările exemplare în termeni de viziune strategică, recunoaștere în cadrul ndustriei și tehnologii inovatoare.

schneider-electric-energy-action-programSchneider Electric a lansat Programul Energy Action in 2011, pornind de la un plan ambițios de a implementa cele mai bune practici și a dezvolta tehnici de reducere a consumului de energie în sediile proprii din întreaga lume. Astfel, programul este concentrat pe inovație, sustenabilitate și excelență operațională. Până la finalul trimestrului al III-lea din 2014, Schneider Electric a depășit obiectivele programului, reducând consumul de energie cu aproape 13% și emisiile de dioxid de carbon generate de transport cu peste 16%. În aceeași perioadă, compania și-a mărit veniturile din produse Green Premium până la peste 70% din cifra de afaceri totală, acesta reprezentând un alt obiectiv cheie al programului.

În ultimii 15 ani, organizatorii Platts Global Energy Awards au răsplătit companiile care promovează excelența în leadership, inovație și performanță în industria energetică. Mai mult de 200 de nominalizări din peste 25 de țări sunt primite în fiecare an și sunt analizate de un juriu de prestigiu format din academicieni de renume, legislatori, miniștri, regulatori și experți internaționali în energie. Premiile Platts sunt prezentate în cadrul unei gale anuale, cea mai recentă ediție având loc in decembrie 2014, la New York.