EDUCATIE / JOB — February 13, 2016 at 8:49 pm

Schneider Electric Romania participa la Angajatori de Top

by

Schneider Electric The Hive 2011 07 18
Sediul Schneider Electric 

Schneider Electric România va participa, în perioada 27-28 martie, la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de Top, cu o ofertă de internship şi joburi pentru centrul de suport clienţi din Bucureşti. De asemenea, în cadrul evenimentului de la Sala Palatului, compania va susţine un workshop pentru tinerii care îşi doresc să facă parte din echipa Schneider Electric.

„Anul acesta, odată cu participarea la Angajatori de Top, reluăm programele de internship devenite deja o tradiţie în cadrul Schneider Electric, invitând tinerii talentaţi să ne cunoască, să intre în contact cu valorile noastre şi cu oportunităţile de dezvoltare profesională şi personală pe care compania le oferă la nivel local şi internaţional. De asemenea, pentru centrul de suport clienţi din Bucureşti, suntem în continuare în căutare de candidaţi care îmbină competenţele tehnice cu cele de limbi străine”, a declarat Miriana Matei, HR Business Partner Schneider Electric România.

În 2015, Schneider Electric oferă patru programe de internship plătit pentru studenţii în ultimul an și masteranzii la facultăți cu profil tehnic. Tinerii selectaţi vor avea oportunitatea de a învăţa şi interacţiona direct cu experţii din cadrul companiei. Durata fiecărui program este între 3 și 6 luni, însă poate fi extinsă în funcţie de nevoile companiei şi de performanţele tinerilor.

De asemenea, Schneider Electric recrutează vorbitori de limbi străine (germană, maghiară, greacă, franceză, portugheză, poloneză etc.) pentru centrul de suport clienţi din Bucureşti. Funcţionând ca un hub regional pentru Schneider Electric, acest centru oferă suport partenerilor companiei din 55 de ţări, în peste 22 de limbi străine.

În cadrul evenimentului Angajatori de top, pe 28 martie, începând cu ora 10:30, Schneider Electric va organiza workshop-ul „Make the most of your career with Schneider Electric”, prin care va promova oportunităţile de carieră oferite de companie. Acesta va fi susţinut de Elena Grădinaru, Directorul Centrului de Suport Clienţi în cadrul Schneider Electric România. Tinerii interesaţi să descopere mai multe despre companie, despre aptitudinile de care au nevoie pentru a lucra într-un mediu multicultural şi despre cum pot face parte din familia Schneider Electric sunt invitaţi să se înscrie la acest workshop, fiind disponibile 40 de locuri.