EDUCATIE / JOB — February 13, 2016 at 8:50 pm

Wizrom – angajari in primele 2 luni ale anului

by

istock_000005082267xsmallGrupul Wizrom a angajat în primele două luni ale anului un număr de 18 consultanţi de business, mărind cu 20% forţa de implementare de soluţii software. Consultanţii reprezintă aproape două treimi din cei 160 de angajaţi ai grupului, format din Wizrom Software – compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România, WizSalary – liderul soluţiilor de salarizare şi HR, precum şi companiile subsidiare din Republica Moldova şi Bulgaria.

Consultanţii de business sunt implicaţi în derularea proiectelor direct la client şi au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă pe termen mediu satisfacţii profesionale şi câştiguri conform rezultatelor.

O constatare importantă a echipei de recrutare de la Wizrom a fost că mare parte din tânăra generaţie are pretenţii mari dar un nivel redus al cunoştinţelor şi experienţelor, iar dorinţa de a avea o carieră este aproape de zero, prioritatea fiind aceea de a-şi asigura o sursă de venit pentru timpul liber.
Compania investeşte în pregătirea tinerilor angajaţi care iau, de multe ori, contact cu tehnologii şi concepte de business cu care nu s-au întâlnit în timpul studiilor universitare.