Evenimente — February 14, 2016 at 10:55 am

Abonamente cu reducere la Untold Festival pentru clientii RCS & RDS

by

digi-untoldUNTOLD Festival se apropie cu pasi repezi. Doar o saptamana ne mai desparte de cele patru zile magice, 30 iulie – 2 august, cand cei mai indragiti artisti electro-dance-music din intreaga lume urca pentru prima data pe aceeasi scena.

Daca esti client al companiei RCS & RDS, iti plac AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE si vrei platesti 199 lei (plus taxele eventim) in loc de 289 lei (plus taxele eventim) pentru abonamentul Early General Acces, acceseaza contul personal de client, ContulMeuDigi, in perioada 24 – 29 iulie 2015 si ai sansa de a castiga maxim doua coduri de reducere din cele 600 puse la dispozitie, prin simpla completare a adresei de email in chestionarul disponibil in pagina principala a contului personal. Daca nu ai contul de client activat, intra acum in ContulMeuDigi , activeaza-l si poti fi unul dintre castigatori. Concursul se va termina in momentul in care se vor epuiza cele 600 de coduri disponibile.
Codurile de reducere vor fi afisate automat castigatorilor si trimise pe email, iar valabilitatea acestora este de 24 de ore de la generarea acestora pentru a achizitiona abonamentele direct de pe site-ul www.eventim.ro. Pentru a beneficia de reducere, trebuie sa selecteazi optiunea “Reducere Untold” si sa introduci codul de reducere. Acesta faciliteaza cumpararea unui singur abonament.

Abonamentele Early General Access iti ofera acces la toate evenimentele din Untold Festival. Vei avea acces pe toate cele 4 zile, din 30 iulie pana pe 2 august la o experienta de neuitat: acces la cel mai mare festival din Romania si la toate evenimentele din Untold Festival, sansa de a vedea live show-uri ale unor artisti recunoscuti la nivel mondial.
In calitate de partener de telecomunicatii, RCS & RDS ofera participantilor, pe toata durata festivalului, acces gratuit la internet in zonele marcate „FREE Wi-Fi”, prin reteaua Digi Wi-fi, dar si numeroase surprize oferite de Digi Mobil care vor face din prezenta lor la festival o experienta de neuitat.

Publicul este asteptat cu un program incarcat in cele 4 zile: un line-up impresionant, concerte in premiera in Romania, show-uri de lasere si lumini, multe activitati conexe in timpul zilei si cel mai important, cu solutii tehnologie precum: sistem de plati RFID, aplicatie de mobil, puncte de reincarcarea telefoanelor, conexiune de internet pentru festivalieri, un playlist de milioane de cantece si hastag-ul oficial #untoldfestival.

Mai multe informatii pe www.untoldfestival.com .