Evenimente — February 14, 2016 at 9:52 am

CGS România desemnat outsourcer-ul anului

by

cgs-roaCGS România a fost desemnată drept cea mai bună companie de Business Process Outsourcing a anului în România, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Outsourcing (Romanian Outsourcing Awards- ROA), ediția 2015.

Evenimentul şi-a propus să ofere o reală platformă de recunoaştere şi celebrare a succesului celor mai performante companii şi manageri din domeniul serviciilor profesionale de externalizare: BPO, ITO şi SSC din România. Au fost premiate companii şi manageri în cadrul a 15 categorii distincte.

Capitalizând resursele umane disponibile şi livrând, astfel, soluţii de business peste nivelul pieţei de outsourcing autohnone, CGS România a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 36,74% în 2014, faţă de 2013.
De altfel, această politică a fost reflectată de câştigarea unui al doilea premiu la Gala ROA: Cristina Piscoci, Project Manager CGS România, a fost desemnată drept “Cel Mai Bun Specialist din Domeniul Outsourcing-ului”.

Având la bază o cercetare riguroasă a performanţelor companiilor ce definesc acest sector şi un juriu format din nume grele ale mediului de afaceri, Guvern şi instituţii specializate, Romanian Outsourcing Awards reprezintă un reper pentru agenda evenimentelor care analizează şi recunosc în mod real performanţele din domeniul externalizării profesionale de servicii din România.

CGS România acoperă întreaga gamă de servicii asociate activităţii de call center: Help Desk, Externalizarea procesului operaţional (BPO), Achiziţia clienţilor noi, Customer Care, Fidelizarea & Retenţia clienţilor.CGS Romania operează 24/7/365, oferind o serie de soluţii de front şi back-office în 18 de limbi străine, cu aproape 3.000 angajaţi în locaţiile din Bucureşti, Brasov, Sibiu și Târgu Jiu.