Evenimente — February 14, 2016 at 8:49 am

HTC One M9 in Romania

by

htc-one-m9_gunmetal_rightNoul HTC One M9 este dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop, și cu versiunea 7.0 a interfeței HTC Sense.

Dotat cu EYE™ Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel™, remarcabilă în condiții de iluminare slabă. Totodată, prin aplicaţia HTC Zoe™ conținutul foto și video poate fi editat automat.

O glisare cu trei degete pe ecran conectează telefonul la difuzoarele externe sau televizoarele compatibile, iar integrarea HTC Connect cu platforma media inteligentă Qualcomm® AllPlay™ și cu tehnologia media wireless Blackfire Research™ permite redarea de conținut video de înaltă calitate de pe smartphone pe multiple dispozitive de divertisment.

Noul HTC One M9 va fi disponibil împreună cu o gamă de accesorii unice şi personalizabile, incluzând a doua generaţie de huse HTC Dot View.