Evenimente — February 14, 2016 at 9:06 am

Magazinul DOMO din Timișoara se redeschide într-un spațiu mai mare, mai atrăgător și mai primitor

by

Retailerul electroIT DOMO anunță redeschiderea magazinului său din Timișoara, începând cu data de 25.04.2015, ora 10.00, în urma lucrărilor de renovare și reamenajare interioară pentru mărirea suprafeței de vânzare, alături de o repoziționare a serviciilor de asistență a clienților.

Extinderea noului spațiu DOMO de pe Bulevardul Antenei nr. 2, lângă magazinul Praktiker, facilitează accesul clienților la o gamă variată de produse din portofoliul DOMO. Noul magazin DOMO se desfășoară în perimetrul unei suprafețe extinse, de 1.440 m inclusiv depozit, iar funcționalitatea, confortul, designul versatil promit un acces facil și flexibil al clienților la tehnologia de care acesta dispune.

Pentru campania de redeschidere a magazinului, retailerul electroIT a pregătit o serie de oferte speciale, printre care și un voucher cu reducere de 20% acordat în urma oricărei achiziții făcute în perioada 25-27.04. O altă ofertă de deschidere le pregătește clienților din Timișoara o vară răcoroasă, prin reduceri speciale la aparate de aer condiționat.