Evenimente — February 14, 2016 at 8:48 am

Nuance premiata la Romanian Contact Center Awards

by

frank-verweij-head-of-marketing-emea-nuance-peter-martis-sales-business-development-central-europe-balkans-nuanceCompania Nuance Communications a fost premiata cu trofeul categoriei Best Technology Solution Provider pentru solutia sa de voce, la editia din acest an a Romanian Contact Center Awards. Competitia isi propune recunoasterea companiilor cu cele mai bune performante de pe piata de contact center.

“Romania este o piata cheie pentru Nuance si suntem foarte incantati ca tehnologiile pe care le-am implementat local sunt recunoscute de experti in domeniu. Acest lucru reprezinta o validare a eforturilor pe care le-am facut impreuna cu partenerii nostri pentru a livra cele mai bune tehnologii pentru clientii si companiile de pe piata din Romania. Este placerea noastra sa colaboram cu specialisti romani, care sunt foarte dedicati, si suntem bucurosi ca impreuna am obtinut cele mai bune rezultate in impelementarea tehnologiilor pe care le oferim, in beneficiul atat al companiilor, cat si al clientilor”
, a declaratPeter Martis, Regional Manager, Sales & Business Development Central Europe &Balkans, Nuance Communications.