Evenimente — February 14, 2016 at 9:53 am

Peste 30 de companii şi premii de 31.000$ la Festivalul IT DOT.fair

by

downloadCluj-Napoca va fi gazda celui mai mare festival IT din România. Evenimentul va avea loc între 18-21 iunie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Peste 30 de companii importante din domeniul IT&C din ţară şi străinătate au răspuns cu entuziasm la invitaţia de a participa la prima ediţie a DOT.fair.

DOT.fair este o iniţiativă orientată spre piaţa de tehnologie a informaţiei, un eveniment care transformă în luna iunie oraşul Cluj-Napoca în capitala celor mai inovatoare şi dinamice domenii ale momentului: BUSINESS SOLUTIONS, TELECOMMUNICATION, SOCIAL MEDIA, GAMING şi GADGETS.

Structura festivalului a fost special concepută cu mai multe zone de interes printre care Main Stage, Seminar Stage, Gaming Arena, Gadgets Expo Zone, Job-Fair.

Companii precum EBS ROMANIA, RCS & RDS, ATLAS NETWORKING GOOGLE CLOUD PLATFORM, EPSON, BANG&OLUFSEN, CLOUD TROOPER, PITECH+PLUS, FORTECH, SALUS, AERO BVB, NEMETOS, LUXSOFT, NETLOGIQ, YSOFT, DMSCLOUD, DYNTELL, PONT SYSTEM, PROCLICK, ACOUSTIC DENSITY, INTEND, MADD ELECTRONICS GROUP vor fi prezente cu standuri personalizate în cadrul festivalului şi cele mai noi solutii software, cu solutii de telecomunicatii integrate pentru clientii persoane fizice, dar si pentru companii, gadgeturi inedite plus cele mai interesate seminarii si workshop-uri.

Ediţia DOT.fair din acest an este concentrată în special pe secţiunea de gaming, unde sunt pregătite 4 turnee E-Sports: Dota2 Challenge, Heroes Of The Storm Challenge, Hearthstone Challenge si Counter-Strike Global Offensive Challenge. Turneele vor aduce pe Main Stage echipe europene profesioniste care se vor lupta pentru premii totale de peste 30.000 dolari. Pentru o buna desfasurare a competitiilor de gaming, compania RCS & RDS va pune la dispozitia participantilor cea mai rapida si stabila solutie de internet.

Domeniile Business Solutions şi Social Media din cadrul festivalulului includ o parte de workshop-uri şi prezentări, la care participă nume importante din domeniul IT, atât din ţară cât şi din străinătate. Subiecte actuale de discuţii precum securitatea datelor, tehnologie şi inovaţie, importanţa start-up-urilor vor fi atinse de speakerii prezenţi la eveniment.
Primele nume importante ale speakerilor vin chiar din partea Google si Youtube, Ana Sipciu de la Google Romania şi Christian Sciullo – Google Germany vor da startul celor mai interesante discuţii privind noile trend-uri în materie de Business Solutions şi Social Media. De asemenea, Bogdan Mugescu din partea Aero BVB, Bogdan Herea de la Pitech+Plus şi Vlad Rusu – reprezentantul Cloud Troopers vor interacţiona cu publicul în cadrul seminariilor susţinute.

Printre atracţiile acestui eveniment se află prezentările de tehnologii şi testările de produse din cadrul secţiunii Gadgets.
BANG&OLUFSEN este punctul central de atenţie, din perspectiva Gadget-urilor. Compania daneză pune la dispoziţie în cadrul festivalului DOT.fair întreaga divizie B&O Play. Unul dintre cele mai interesante sisteme prezentate în aceasta divizie este dispozitivul A9.

Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 10 mai 2015 şi se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/dotfair-cluj-napoca-2015-sala-polivalenta-777341/performance.html) şi de la standul Ticket Events din Iulius Mall Cluj-Napoca.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al evenimentului: www.dot-fair.com sau pe pagina oficială de Facebook:www.facebook.com/dot.fair.cluj.