Evenimente — February 14, 2016 at 9:18 am

Securitatea wireless în direct

by

LOGIC COMPUTER organizeaza luni, 11 mai 2015, evenimentul SECURITY BOOT CAMP, in colaborare cu VERACOMP si FORTINET. Evenimentul este dedicat specialistilor presales si tehnici interesati sa descopere avantajele si facilitatile oferite de tehnologiile wireless Fortinet.

Migrarea catre retelele wireless este inca una dintre cele mai importante tendinte IT, atat la nivel de consumer, dar si de business. Schimbarea vine la pachet cu o serie de avantaje – cel mai frecvent asumate de catre utilizator, si provocari – resimtite de responsabilii IT: siguranta, securitatea, perfomantele si viteza traficului sunt doar cateva dintre cele mai importante. Security Boot Camp isi propune o abordare practica a acestora, plecand de la cazuri reale si cu ilustratii directe ale modului de rezolvare.

ionut-paun-logic„Am gandit acest eveniment pentru specialistii tehnici si presales care au responsabilitatea de a asigura securitatea si managementul retelelor din companii si institutii medii si mari, si care – in prezent – se confrunta cu provocari reale ca urmare a dezvoltarii infrastructurii wireless. Ne dorim ca audienta sa aiba posibilitatea de a accesa informatii real utile, prezentate sintetic si practic, asa incat sa contribuim in mod direct la dezvoltarea expertizei acestora si, implicit, a companiei pe care o reprezinta in zona de securitate wireless,” declara Ionut Paun, Technical Manager, Logic Computer.

Evenimentul se va concentra pe sesiuni de hands-on, care permit lucrul direct cu echipamentele si aplicatiile si dau posibilitatea specialistilor de a afla modul in care acestea opereaza pentru a rezolva diverse provocari de securitate. Evenimentul se va bucura de sustinerea si implicarea expertilor tehnici atat din partea producatorului FORTINET, cat si din partea distribuitorului in Romania, Veracomp.

Evenimentul va avea loc pe 11 mai 2015, la Hotel Intercontinental, incepand cu ora 09:30 si va avea locuri limitate.  Accesul la eveniment se face pe baza de inregistrare, iar cei interesati pentru detalii sunt rugati sa contacteze organizatorii: ionut.paun@logiccomputer.ro