Evenimente — February 14, 2016 at 11:16 am

Star Storage isi doreste extinderea globala

by

15 ani_vertical_ROStar Storage, furnizorul român de top pentru soluții de stocare, arhivare și management de informații (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud, aniversează 15 ani de la înființarea companiei. Această vârstă vine cu noi proiecte de lărgire a portofoliului de clienți și de extindere pe noi piețe la nivel internațional.

În anul 2000, Star Storage își începea activitatea cu o echipă mică de doar cațiva oameni ambițioși, dar cu obiective mari, cu dorința de a se poziționa în piața românească ca furnizorul român specializat în protecția și managementul documentelor și al informațiilor. Au urmat 15 ani de construcție, inovație și foarte multe lucruri făcute din convingere și cu pasiune.

“Ca în orice viață au fost multe momente bune, dar și perioade dificile, perioade caracterizate de criza economică globală, de o piață națională care s-a contractat, de o permanentă luptă politică absurdă, de o lipsă acută de cash atât în sectorul public, cât și în cel privat, de insolvențe, falimente și de o luptă permanentă pentru supraviețuire a companiilor. În toți acești 15 ani mă bucur și mă simt mândru că am avut alături o echipă de profesioniști care au facut toate aceste lucruri posibile. Doresc să le mulțumesc și să le urez la mulți ani împreună!”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.