Evenimente — February 14, 2016 at 10:59 am

Windows 10 este disponibil incepand de astazi

by

Incepand de astazi, Windows 10 este disponibil atat ca upgrade gratuit pentru utilizatorii de Windows 7 si 8.1 din 190 de tari, cat si preinstalat pe noi PC-uri si tablete.

Windows 10 reprezinta o abordare complet noua, un prim pas in era unui mod mult mai personal de a interactiona cu dispozitivele. Noul sistem de operare a fost dezvoltat cu ajutorul a cinci milioane de utilizatori din intreaga lume, este oferit ca serviciu si beneficiaza de actualizari automate care includ inovatii de ultima ora si o mai buna securitate.

Windows 10 este cel mai sigur Windows din toate timpurile, oferind o experienta familiara si rapida pe orice dispozitiv, de la PC si tablete la Xbox One si HoloLens. De asemenea, Windows 10 ofera o serie de inovatii pentru experiente mai productive si usor de personalizat, printre care se numara:

· Cortana – primul asistent personal digital care usureaza cautarea si identificarea informatiilor, acum disponibil si pe PC si tableta;

· Microsoft Edge – noul browser, mai personal si productiv, disponibil pe orice device cu Windows 10 si care le permite utilizatorilor sa citeasca, sa faca notite si sa le partajeze oriunde pe Web;

· Integrarea cu Xbox – cu aplicatiile de Xbox integrate, jucatorii pot face capturi, pot partaja si edita cele mai bune momente din joc cu ajutorul Game DVR si se pot bucura de jocurile din consola Xbox One direct pe tabletele sau PC-urile lor cu Windows 10;

· Start – butonul de Start si Taskbar, ambele familiare utilizatorilor de Windows, ofera acces instant la informatiile esentiale.

Pentru a celebra lansarea unui sistem de operare dedicat oamenilor si organizatiilor care fac lucruri extraordinare, Microsoft a anuntat pe 13 iulie lansarea initiativei globale #UpgradeYourWorld. Pe parcursul intregului an, compania va colabora cu 10 organizatii non-profit globale si 100 nationale pentru a le ajuta sa schimbe lumea in bine. Noua dintre organizatiile non-profit globale au fost anuntate de curand, iar utilizatorii din Romania si din intreaga lume vor putea sa nominalizeze, incepand de astazi, cea de-a 10 organizatie non-profit activa la nivel mondial pentru a fi inclusa in program. Detalii despre initiativa poti gasi aici.