Evenimente — February 15, 2016 at 9:09 am

Asseco SEE România, Partener Gold la a treia ediție a Microsoft Summit

by

banner-ms-summit-620x300pxAsseco SEE, unul din cei mai mari integratori de soluții IT din România, se alătură ca Partener Gold evenimentului Microsoft Summit 2015, organizat în perioada 4-5 noiembrie la Palatul Parlamentului din București.

Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business și tehnologie organizat de subsidiara companiei americane pe piața din România, va aduce în centrul atenției participanților de anul acesta subiecte precum mobilitatea și cloudul. Speakerii evenimentului vor fi Kostas Loukas, directorul general al Microsoft România, Don Grantham, președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est, alături de alți 50 de specialiști invitați din România și străinătate.

„Participarea Asseco SEE în calitate de Gold Partner la Microsoft Summit 2015 certifică încă o dată angajamentul nostru față de relația de parteneriat cu Microsoft și în egală măsură față de clienții noștri. Anul acesta, la standul Asseco vor putea fi testate unele dintre cele mai noi soluții Microsoft, precum Operations Manager Suite (soluţie de monitorizare a aplicațiilor), sau Power BI (serviciul cloud de business analytics al celor de la Microsoft). În plus, plecând de la experiența acumulată de noi în cadrul proiectelor derulate, am pregătit o serie de scenarii bazate pe platforma Microsoft Azure. Pe tot parcursul evenimentului, echipa noastră va fi prezentă la stand pentru a răspunde tuturor întrebărilor legate de tehnologia Microsoft”, afirmăDaniela Scarlat, Software Sales Manager în cadrul Asseco SEE România.

În România, Asseco SEE deține statutul de Microsoft Licensing Solutions Partner (cunoscut anterior ca Large Account Reseller) și are o serie importantă de competențe obținute la nivel local: Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Software Asset Management, Gold Volume Licensing, Gold Data Center, Silver Data Platform, Silver Communications, Silver Messaging.

De asemenea, compania a fost recent reconfirmată de către Microsoft în topul partenerilor săi, prin atribuirea statutului de Best Performance in Enterprise Segment – ce vizează promovarea tehnologiei Microsoft în sectorul companiilor mari, de tip enterprise și Best Performance in New Enterprise Agreements – pentru cele mai multe contracte noi deschise, de tip Enterprise Agreement. Distincțiile acordate vin ca o recunoaștere a rezultatelor obținute de Partener pe parcursul anului fiscal Microsoft 2015 (iulie 2014 – iunie 2015).

Organizatorii ediției de anul acesta a Microsoft Summit estimează un număr de peste 1.200 de participanți pe perioada celor două zile, cu 11 sesiuni dedicate reprezentanților mediului de business, 17 sesiuni de tehnologie pentru dezvoltatorii de aplicații software și 23 de sesiuni dedicate specialiștilor IT.