Evenimente — February 15, 2016 at 9:10 am

CRESCENDO va fi partener in cadrul Microsoft Summit 2015!

by

csc-300x199CRESCENDO, casa de solutii IT&C, va participa in calitate de partener la Microsoft Summit 2015, unul dintre cele mai importante evenimente de business si tehnologie din Romania. Evenimentul va fi organizat in 4 si 5 noiembrie, la Centrul International de Conferinte – Palatul Parlamentului, Bucuresti, incepand cu ora 09:00.

Microsoft Summit se adreseaza oamenilor de business, profesionistilor IT si dezvoltatorilor, avand scopul de a furniza noutati utile din tehnologie. Participantii vor putea afla cum se aliniaza modelele de afaceri cu tehnologia, retelele cu expertii si colegii, in conditiile in care mediul digital devine un factor de transformare al afacerii sau chiar o afacere in sine.

CRESCENDO, partener SILVER al evenimentului, va asteapta la stand cu demo-uri captivante de tehnologie Internet of Things (IoT) & Business Intelligence (BI) si (AD, DR & Backup) As-a-Service (“creionate” deocamdata pe platforma Microsoft Azure); veti fi intampinati cu surprize, premii, si veti avea posibilitatea de a oferi feedback LIVE (VENI – VIDI – LIKE/Unlike).

CRESCENDO va invita sa nu ratati cele doua slot-uri de prezentari, ce vor avea loc in cadrul Open Presentation Area:
04 noiembrie, interval 13:45-14:15 – “Internet of Things (IoT) & Business Inteligence (BI)” | Dorel MOCANU, Manager/Software Solutions Department
05 noiembrie, interval 15:45-16:15 – “As-a-Service pentru afacerea Dvs. adaptiva si inovativa” | Mihnea ANCA, IT&C Solutions Architect

CRESCENDO este partener „Microsoft Azure Silver Cloud Platform” si a primit de curand premiul „Best Solution Partner” la Microsoft Club, Septembrie 2015. Este o noua recunoastere a capabilitatilor CRESCENDO, de a oferi clientilor sai tehnologie IT&C As-a-Service, inclusiv bazata pe soluții de cloud hibrid, public si, respectiv, privat.

CRESCENDO faciliteaza adoptarea graduala – intr-un ritm adaptat afacerii Dvs. – a tehnologiei Cloud, oferind o expertiza unica!

www.crescendo.ro