Evenimente — February 15, 2016 at 8:57 am

ELKO Partner Event 2015

by

img_5663ELKOTech Romania, companie specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, a organizat, în perioada 1-3 octombrie, ELKO Partner Event, în centrul României, la Covasna. Evenimentul a fost dedicat celor mai importanţi parteneri ai ELKO din România şi a reunit peste 170 de participanţi pe parcursul celor trei zile.

ELKOTech Romania distribuie produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

”În anul 2015, reţeaua ELKO a evoluat semnificativ, mulţi parteneri ajungând să își transforme business-ul în jurul unor tehnologii noi, precum Cloud sau Internet of Things. Împreună cu ei şi având la bază aceste trenduri tehnologice, am dezvoltat noi proiecte, bazate pe soluții performante și de ultimă generație, care răspund nevoilor actuale ale clienților finali.
Credem cu tărie că pentru a reuşi este nevoie de o comunicare deschisă, corectă şi rapidă între noi şi partenerii de afaceri. Împreună am automatizat procese și servicii, pentru a ne crește eficiența și pentru a deveni mai competitivi. Astfel, orientarea către o colaborare strânsă reprezintă cartea de vizită a companiei ELKO”,
a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKOTech Romania.

În cea de-a doua zi a evenimentului a avut loc o demonstrație practică pe teme de integrare sub aceeași platformă de management a monitorizării și alarmării supravegherii video, controlului acces și elementelor de fiscalitate a unei firme. S-au adus în prim-plan exemple concrete de utilizare a noilor echipamente și tehnologii existente în portofoliul ELKO. Rezolvarea cerințelor care adresează acest domeniu a pornit de la înțelegerea și prevenirea unor riscuri concrete, continuând cu automatizarea și prioritizarea intervențiilor în funcție de gradul de severitate al acestora. S-au abordat, practic, și teme de transmitere a semnalului video de orice natură prin medii „Over IP”.

La eveniment au participat producători reprezentând cele mai importante branduri din IT la nivel mondial, branduri ce se regăsesc în portofoliul de produse şi soluţii ELKO: Acer, Allied Telesis, Asus, Axis Communications, Aten, Belkin, Bitdefender, D-Link, Dell, Fujitsu, Getac, Gigabyte, Intel, Kingston, Linksys, LG, Lenovo, Microsoft, Milestone, Qnap şi WD.